alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Copa Mundial

 
[1]

Ikoniske Copa Mundial fotballsko fra adidas

Helt siden Franz Beckenbauer og flere store fotballstjerner spilte med skoene i 1978, har Copa Mundial vært et uforandret fotballskoikon. Skoenes passform passer til stort sett alle fotballspillere, uansett nivå. Det myke kenguruskinnet former seg perfekt etter foten for suveren komfort. I tillegg bidrar syntetisk fôr på innsiden og skum-innersåle til at skoene garantert blir en ny favoritt. Elastisk sidepanel av mesh og innebygget monopløse sikrer dessuten passformen. Vi har et bredt utvalg av Copa Mundial fotballsko til både menn, damer og barn, og vi er sikre på at du finner en variant som faller i smak.

Copa Mundial: Tidløs og klassisk eleganse på fotballbanen

Med Copa Mundial fotballsko kan du være trygg på at du har noen av de beste fotballskoene på markedet, samtidig som du blir den stiligste på fotballbanen. Velg og vrak blant ulike modeller, farger og størrelser for å finne skoen som passer best til nettopp deg. Noen foretrekker tidløse og enkle sko i hvitt eller helsvart, mens andre ønsker å skille seg ut med en knallrød sko. Vi har også neongrønne varianter for de som virkelig vil imponere med et dristig uttrykk. Er du en ekte moteløve, så bør du kanskje gå for en variant i sølv? Uansett hva du ser etter, så kan du være sikker på å finne det i nye Copia Mundial.

Slik tar du vare på fotballskoene dine

Det er ingen hemmelighet at det kan gå hardt for seg på fotballbanen, og både sko og knotter kan være fulle av møkk etter en treningsøkt eller en kamp. Du bør rengjøre skoene etter hvert bruk, slik at smuss og skitt ikke fester seg for godt i skoene. Som regel holder det med en fuktig klut og mild såpe. Impregner gjerne skoene regelmessig og spesielt før første bruk.