alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Nemeziz

 
[42]
kolleksjoner
Pris
kr171 - kr2 065
1712065

Imponer på fotballbanen med adidas Nemeziz

adidas Nemeziz er fotballsko med et unikt design og båndkonstruksjon som er utviklet for uslåelig smidighet på banen. Dette er skoene for deg som elsker kjappe manøvre og eksplosive bevegelser mens du dominerer fotballbanen og beveger deg raskt mot mål. Med adidas Nemeziz på føttene vil du garantert gi motstanderlaget noe å se på, for disse innovative skoene er virkelig i en klasse for seg selv. Den stroppelignende overdelen er inspirert av sportstape, noe som gir en sikker kompresjonspassform og suveren smidighet og fleksibilitet for hurtige bevegelser. Mesh-overdelen sørger gir gode pusteegenskaper, slik at du får responsiv og myk ballkontroll. Dessuten er yttersålen spesialdesignet for raske manøvre slik at du enkelt kan ta øyeblikkelige avgjørelser som kan føre til seier. Nemeziz kommer i en rekke ulike utforminger og varianter i forskjellige størrelser, farger og for forskjellig underlag. Derfor er det viktig å vite hvilket underlag du skal spille på før du bestemmer deg for sko.

adidas Nemeziz til ethvert underlag

Hvilke sko du skal ha avhenger som nevnt av hva slags underlag du spiller på. Dersom du hovedsakelig spiller utendørs på kunstgress, bør du velge fotballsko med tynne AG-knotter som er beregnet på nettopp dette. Er det naturgressbaner du spiller på, bør du velge FG-sko med store og mange knotter som er perfekte for faste underlag. Disse bør imidlertid ikke bruker på kunstgressbaner. Foretrekker du å spille innendørs? Da kan du droppe knottene for å unngå merker på innebanen. Skoenes gode såle holder lenge innendørs.

Finn fotballskoene som representerer din unike stil

Når du har funnet ut hvilke tekniske egenskaper og knotter skoene dine skal ha, er tiden inne for å velge det designet som passer best til din personlighet. Ønsker du klassisk eleganse med helsvarte sko, eller ønsker du å skille deg ut med neongrønne eller knallrosa varianter? Mulighetene er mange, og valget er ditt!