alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte Predator

 
[66]
1 / 2
Sideav 2

Sett preg på spillet med svarte adidas Predator

Innovativ i både teknologi og stil, adidas Predator i svart er laget for deg som alltid vil være et skritt foran. Ta kontroll over banen med fotballsko med optimal stabilitet og støtte akkurat der du trenger det. Fra rene treffsoner til nåleskarpe pigger, vi har tenkt på detaljene så du kan fokusere på spillet. Med høydepunkter som Demonskin-elementer i alt fra sko til leggbeskyttere til hansker, vil du få den perfekte balansen av grep og respons hver gang du har kontakt med ballen. Tøff og moderne – med svart adidas Predator-fotballutstyr vil du dominere spillet i stil. Velg blant våre spennende modeller med fargebelagte detaljer og grafikk som vil gjøre deg til den kuleste helten på banen.

Gjør deg klar til å vinne med adidas Predator i svart

Mestring begynner med forberedelse. Gjør deg klar fra topp til tå med adidas Predator i svart. Velg harde leggbeskyttere med dekning helt til ankelen og EVA-støtte for optimal komfort. Med våre svarte adidas Predator-keeperhansker vil du få uimotståelig grep og kontroll mens du forsvarer territoriet ditt. Gjør antrekket komplett med en matchende fotballjakke som du kan slenge på deg i pausen. Med hele Predator-fotballserien å utforske er det nå opp til deg å velge det som vil motivere deg til ditt beste.

Svart adidas Predator-fotballsko for allslags baner og behov

Fylt med funksjoner og laget for din ytelse – nå kan du ta med deg fordelene hvor enn du spiller mest. Blant vårt utvalg av svarte adidas Predator-fotballsko vil du finne noe som egner seg til alle slags overflatetyper, fra faste underlag til gress og innendørs. Velg en mellomhøy fotballsko med kompresjonsoverdel for jevn stabilitet og behagelig støtte. Se etter en lisseløs silhuett med sømløs treffsone for en smidig og ubegrenset kontakt med ballen. Med utvalg for både store og små, nybegynnere og proffer, får alle oppleve fordelene med adidas Predator i svart.