alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Beige bukser

 
[58]
Ultimate365 Tapered Bukse
Mission Victory Regular Fit 7/8 Bukse
adidas Tiro x Thebe Magugu Treningsbukse
Go-To Five-Pocket Bukse
Adicolor Essentials Tights
Thebe Magugu Tiro Treningsbukse (store størrelser)
adidas by Stella McCartney 7/8 Yoga Leggings
4CMTE Bukse
Utilitas Tech Bukse
Terrex Liteflex Hiking Bukse
Always Original Laced Cuff Bukse (store størrelser)
Studio Lounge 7/8 Fleece Bukse
Always Original Laced Cuff Bukse
Future Icons Embroidered Badge of Sport Bukse
Techrock Alpine Klatrebukse
Golf Bukse
Terrex Cargo Liteflex Bukse
Adicolor Classics Poplin Treningsbukse
Joggebukse
Cuffed Bukse
Woven Treningsbukse
Hyperglam Fleece Bukse
Yoga Bukse
Slim Jogger Bukse
Future Icons Bukse
adidas Sportswear Studio Lounge Wide Fleece Bukse
Tiro 7/8 Bukse
adidas Sportswear Studio Lounge Wide Fleece Bukse
Work Bukse
adidas Yoga 4 Elements 7/8 Tights
adidas Sportswear Studio Lounge Wide Fleece Bukse
Loopback Joggebukse
Joggebukse
Straight-Leg Treningsbukse
Twill Treningsbukse
CNY Joggebukse
Joggebukse (store størrelser)
Always Original Relaxed Bukse (store størrelser)
Flare Bukse
Adicolor Split Trefoil Treningsbukse
Always Original Relaxed Bukse
adidas Sportswear Studio Lounge Summer Bukse
V-Day bukse (unisex)
1 / 2
Sideav 2

Flotte beige bukser til sport og fritid

adidas har et stort og omfattende utvalg av beige bukser for aktive mennesker, enten du ser etter beige chinos eller en sporty joggebukse. Modellene er tilgjengelige for både menn og damer, og du kan leke deg med spennende detaljer som 3-Stripes nedover buksebeinet eller Trefoil-logo på låret. Modellene fås også med ulik passform, avhengig av personlige preferanser og bruksformål. En avslappet beige joggebukse med en smal passform er et allsidig plagg som kan brukes på jobb og på fritiden. Den elegante silhuetten gjør det nemlig enkelt å style den opp ved å justere tilbehøret og de andre plaggene i antrekket. Samtidig kan du tone den ned når du skal slappe av hjemme eller se en film sammen med venner. Du kan regulere den ytterligere ved å justere en strammesnor i livet, og gode lommer gjør det enkelt å ta med seg mobil og nøkler.

Sporty eleganse med et par beige chinos

Beige er en flott farge som ser både uanstrengt og stilfull ut i hverdagen. Det er en diskré nyanse som tar seg godt ut til ulike farger som svart, hvitt og krem. Mange av modellene er laget av bomull og resirkulert polyester, og disse materialene føles myke og behagelige ut mot huden. Dersom du ønsker at buksen skal være et blikkfang, kan vi anbefale klassiske joggebukser med en spennende vri. Dette kan være sterke farger, vide ben og andre detaljer som skiller seg ut.

Ta godt vare på dine nye beige joggebukser

Vi anbefaler at du leser over vaskeinstruksjonene før du slenger buksen inn i vaskemaskinen for første gang. Du kan nemlig unngå unødvendig slitasje ved å vaske dem riktig. Husk at tørketrommelen også kan forårsake slitasje, og mange plagg bør derfor tromles på lav varme. Tar du godt vare på klærne dine, kan du ha glede av dem lenge.