alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Beige bukser

 
[32]

Flotte beige bukser til sport og fritid

adidas har et stort og omfattende utvalg av beige bukser for aktive mennesker, enten du ser etter beige chinos eller en sporty joggebukse. Modellene er tilgjengelige for både menn og damer, og du kan leke deg med spennende detaljer som 3-Stripes nedover buksebeinet eller Trefoil-logo på låret. Modellene fås også med ulik passform, avhengig av personlige preferanser og bruksformål. En avslappet beige joggebukse med en smal passform er et allsidig plagg som kan brukes på jobb og på fritiden. Den elegante silhuetten gjør det nemlig enkelt å style den opp ved å justere tilbehøret og de andre plaggene i antrekket. Samtidig kan du tone den ned når du skal slappe av hjemme eller se en film sammen med venner. Du kan regulere den ytterligere ved å justere en strammesnor i livet, og gode lommer gjør det enkelt å ta med seg mobil og nøkler.

Sporty eleganse med et par beige chinos

Beige er en flott farge som ser både uanstrengt og stilfull ut i hverdagen. Det er en diskré nyanse som tar seg godt ut til ulike farger som svart, hvitt og krem. Mange av modellene er laget av bomull og resirkulert polyester, og disse materialene føles myke og behagelige ut mot huden. Dersom du ønsker at buksen skal være et blikkfang, kan vi anbefale klassiske joggebukser med en spennende vri. Dette kan være sterke farger, vide ben og andre detaljer som skiller seg ut.

Ta godt vare på dine nye beige joggebukser

Vi anbefaler at du leser over vaskeinstruksjonene før du slenger buksen inn i vaskemaskinen for første gang. Du kan nemlig unngå unødvendig slitasje ved å vaske dem riktig. Husk at tørketrommelen også kan forårsake slitasje, og mange plagg bør derfor tromles på lav varme. Tar du godt vare på klærne dine, kan du ha glede av dem lenge.