alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

3MC

 
[4]

Skatestilen er med deg hver dag, i 3MC

Gazelle-inspirert silhuett og alle de klassiske detaljene fra de beste skateskoene til adidas er med i 3MC-kolleksjonen. Hardføre, vulkaniserte yttersåler av gummi sammen med forsterkninger i hæl og tå leverer slitestyrke som holder tritt gjennom de mest krevende dagene. Fremhevede 3-Stripes og tekstmerker kommer sammen med teksturer og sidevegger for å holde deg på bena, godt plantet i et klassisk uttrykk.

Kick-flips eller pendlerruten, på brettet eller på bussen

Ikke ta kick-flips på bussen. Men 3MC er aldri feil, uansett hvor du er. Disse skoene lages med klassiske stiltrekk, med stabile såler som holder fotfestet på plass enten du henger med i svingene på brettet eller på trikken. 3MC-skoene har med seg de klassiske trekkene til skatesko, så om du har et brett du liker å stå på, blir mønsteret i de slitesterke yttersålene til din beste venn gjennom triks og krappe svinger, og hvis du bare skal løpe ærender, kan du tråkke deg gjennom folksomme gater med uhindret bevegelsesfrihet i en bred overdel. Uansett hvordan du vil bruke dem har 3MC den robuste konstruksjonen som skal til for å holde følge med deg gjennom hverdager og fest, lange dager og lange kvelder.

Sesongriktig, eksklusiv stil til alle årstider

Kanvas- og tekstiloverdeler, skinn og resirkulerte materialer leverer til lange dager på føttene, så når dagens kalender er full av steg til skrittelleren din, er dette skoene du snører på deg. Ta vare på dem, så tar de vare på deg. Enten du velger en semsket overdel, kanvas, skinn eller tekstil, anbefaler vi at du impregnerer og beskytter skoene, så er det bare å tørke dem ev med en mikrofiberklut, og de er klare til ny innsats. Yttersålene er vulkanisert gummi og naturgummi, så når de trenger det tar du bare en myk børste og klut, så holder du skoene i toppform, år etter år.