alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Adipower

 
[4]

Briljér på trening med adidas Adipower

Vi har adidas Adipower innebandysko som lar deg gi jernet på trening og yte ditt beste. Du finner for eksempel innebandysko blant utvalget med pustende overdel av mesh, slitesterke materialer og utvendig hælkappe. Den utvendige hælkappen er spesielt utviklet for å gi bedre støtte. Du får svært god stabilitet, samtidig som føttene dine beskyttes. Den forsterkede yttersålen er skapt for eksplosive bevegelser og kjappe vendinger. Mange av modellene har Bounce-demping i mellomsålen for å ivareta spillernes komfort. Det gir deg mer fleksibilitet og større komfort hele treningen og kampen gjennom. Gummien i yttersålen går i mange forskjellige retninger, samtidig som sålen har god støtte for bevegelser sideveis. Den sokkelignende konstruksjonen på overdelen omslutter foten på en behagelig og sikker måte.

Hvordan velge riktige innebandysko

Mange ønsker seg sko som er svært stabile når de skal kjøpe seg nye innebandysko. Adipower adidas er utviklet med dette i tankene, noe som er tydelig når du ser på egenskapene ovenfor. Skoene bør også føles lette ut på foten, slik at du kan løpe uanstrengt av gårde. Dette er også viktig for å kunne utføre eksplosive bevegelser. Likeledes er grepet ekstremt viktig for å kunne ha full kontroll på fotarbeidet. Hvis du ofte tråkker feil, anbefaler vi å velge en variant med bred såle og god kontakt med gulvet. Pass også på at du velger riktig størrelse for foten din. En sko som er for stor, vil ikke la deg få godt nok grep med gulvet og kan forstyrre fotarbeidet. En sko som er for liten, vil derimot gnage og føles vond ut. Uansett hvilken variant du ender opp med å velge, kan du føle deg trygg på at adidas Adipower er av svært høy kvalitet. Dette er en sko du kan spille med over lang tid, takket være de robuste materialene.