alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ankelsokker

 
[89]
1 / 2
Sideav 2

Skap din treningsstil med adidas ankelsokker

Du har dem helt nederst på foten, og de er roten. Det er lett å overse viktigheten av et par gode sokker, og hvordan sokken er en vital del av antrekket. Med ankelsokker fra adidas finner du et utvalg av løsninger du kan bruke for å sette sammen det helt rette treningsantrekket for deg, din stil, og dine behov. Være seg den diskre, den tøffe og dristige, eller om du bare vil ha et par komfortable og pustende sokker til din aktivitet. 

Skjult, men viktig

Ankelsokker fra adidas kan skjule seg i skoen, men allikevel gi deg den hjelpen du behøver for å gå litt lengre i din idrett. Myke sokker som har delvis dempet effekt gjør at du får akkurat den lille ekstra støtten i din sport. Våre sokker kommer i ulike høyder, og alle er skapt i mykt og behagelig bomull. Litt stretch og variasjon i lengde gjør at du kan skifte mellom dette ofte oversette, men vitale klesplagget. Vil du ta den helt ut, finner du tøffe mønstre som lett kan kombineres med et par røffe sko for den tøffeste stilen. Naturlig nok er ankelsokkene godt pustende, slik at du slipper å føle deg svett og ukomfortabel. For det er det det står om, vel så mye som stil: Å være komfortabel, lett hjulpet og alt dette i en innpakning som lar deg velge mellom den diskre sokken som skjules bak skoen. Eller om du er dristig, den høyere sokken som viser ditt image ut av toppen av skoen. Her finner du ankelsokken for deg, din aktivitet, og din sporty livsstil i en god kombinasjon av stil, komfort og kvalitet – som alltid fra adidas. Myke og gode i konstruksjonen, og fuktdempende og pustende, akkurat slik gode sokker skal være.