alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Approach sko

 
[3]

Approach sko fra adidas for eventyrlystne

Test grensene mens vi tar av oss resten. Approach sko fra adidas vil ta deg til nye høyder. Approach sko for damer og menn er en hybrid av tur- og klatresko, som gir deg komforten og beskyttelsen du trenger gjennom de mest utfordrende stiene. En sokkelignende konstruksjon vil gli pent på foten og støtte deg gjennom ujevnt terreng. Tråkk trygt mot målet, for Stealth® yttersåler i gummi vil gi deg uslåelig grep. Blant vårt utvalg av farger og former er vi sikre på at du finner noe som treffer. Robust, allsidig og stilig – Approach støvler vil ta deg fra by til sti til fjell og tilbake.

Se hvor høyt du kan gå med Approach støvler 

Turgåing og utendørs klatring går ofte hånd i hånd, derfor er disse skoene en viktig ressurs for friluftsutøvere. For klatrere er det viktig å ha riktig fottøy som gir stabilitet og trekkraft, men også komfort på stien. Med en kombinasjon av mostandsdyktige og lette materialer, er Approach støvler designet for å holde deg i gang. Skog eller stein, vått eller tørt, vi hjelper deg gjennom varierende terreng. Lisselukking gir deg frihet i passform, mens tekstilfor sørger for ditt behag. En stiv mellomsåle og gripesikker gummi lar deg bevege deg kontrollert og selv-sikkert på teknisk krevende underlag. Nyt utsikten mens du takler de bratteste utfordringene, for Approach sko av adidas vil ta deg til toppen.

Velg riktig Approach sko for din opplevelse

Om du er proff eller amatør har vi noe for deg. Approach sko passer like bra på din lokale klatrevegg i parken som tøff natur. Din egen erfaring, klatrestil og go-to vegg vil fortelle deg hvilken Approach sko vil tilfredsstille dine behov og omgivelser. Vi er sikre på at du finner den perfekte matchen for deg og din opplevelse.