alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Avkortede gensere

 
[16]

Sett stilen med en kort genser

Enten du velger deg en kort genser eller en kort jakke, er det en stilig passform som du lett kan kombinere med det aller meste i garderoben din. Du kan velge å ha på deg lag på lag og ha noe som er litt lenger under, eller å vise litt av magen din på varme dager. Vi har korte gensere du kan henge i og korte jakker du kan danse i.

Komfortable korte gensere

Med et stilig avklipt utseende er de korte genserne og jakkene laget av de mykeste materialene vi har. Noen i myk, koselig bomull som er såpass tykk at du holder deg varm når du trenger det. Bomull puster og sikrer ventilasjon slik at du ikke blir for varm. Vi i adidas samarbeider for en bærekraftig bomullsdrift, slik at du kan storkose deg i en etisk riktig genser av bomull.

Velg den riktige passformen til deg

Når vi har forskjellige lengder tilgjengelig er det lett for deg å velge den lengden som er riktig for deg. Enten du skal bruke den på fritiden eller på trening, har vi designet modeller som passer til det ene eller det andre. Til trening har vi modeller i fuktkontrollerende tekstiler som kvitter seg med svetten din. Bruk dem med selvtillit på yoga, på aerobic eller på trening. Jakker med glidelåser gir en sofistikert stil. Ribbestrikkede mansjetter og midjer holder genseren eller jakken på plass. Folder tilpasset snorer som lar deg stramme og tilpasse genserne rundt midjen eller hetten rundt hodet. Noen korte gensere har en klar retrostil fra 1990-tallet, mens noen adidas trykk er svakere enn andre. Noen korte gensere er ekstra store i størrelsene. Alle korte jakker og gensere kommer i de fleste størrelsene til damer og til ungdom. Det er bare å finne seg en favoritt.