alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Strandvesker

 
[3]

Praktiske og stilige strandvesker fra adidas

Strandvesker og skuldervesker er ikke bare praktiske tilbehør som er fine å ha for å få med deg ting, men de kan faktisk fullføre ethvert antrekk og fremheve personligheten din på en helt unik måte. Uansett om du skal på stranden og må ha med deg håndkle, solkrem, en god bok og en powerbank til mobilen eller om du trenger en mindre veske for å ta med deg bare det mest nødvendige, så er vi sikre på at du finner noe som faller i smak i kolleksjonen vår. Alle strandvesker og skuldervesker fra adidas er av høy kvalitet, så du kan være sikker på å ha vesken i mange år fremover.

Bredt utvalg av skuldervesker og strandvesker

Hos adidas har vi et bredt utvalg av strandvesker, vanlige skuldervesker og store bager med håndtak som er perfekt til alt fra strandturen til byturen til reisen. Dersom du ser etter en robust bag som vil beskytte tingene dine godt, kan du velge en variant i et hardført materiale som holder alle daglige nødvendigheter som notatbok, lommebok og jakke – på trygt og sikkert vis. Er det en byveske du ser etter? Da kan du velge en moderne tote-bag som er like elegant som den er praktisk med et romslig design og lukking med strammesnor. Ser du etter en reisebag til den neste helgeturen din? Velg en romslig og sammenleggbar bag som passer til alle slags reiser. Dersom du pakker smart, kan du til og med droppe kofferten og få plass til alt i disse smarte reisebagene. Uansett hva slags veske du ser etter, har vi en rekke ulike varianter i kolleksjonene våre. Du kan for eksempel gå for en tidløs og klassisk variant i svart eller blått, eller du kan velge å skille deg ut med en veske i knalloransje for en dristig og moteriktig look.