alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tie dye

 
[17]

Få en sprekere garderobe med tie dye

Batikkmønstre hever ethvert antrekk til neste nivå. Hvorfor ikke sprite opp garderoben din med noen batikkfargede T-skjorter som passer like godt til trening som til hverdagsantrekkene, eller kanskje en badedrakt som sørger for at du garantert vil skille deg ut ved bassengkanten? Tie dye-klær forbindes ofte med det glade 70-tallets hippiekultur eller grunge-bølgen på 90-tallet, men den unike stilen vender stadig tilbake i motebildet. Batikkmønstre er perfekte for deg som vil sette et personlig og unikt preg på antrekket, samt alle andre som liker å skille seg ut fra mengden.

Batikk til trening, hverdag og fest

Enten du liker å kjøre en sporty hverdagsstil eller er ute etter noen nye og freshe treningsklær, har adidas det du trenger for å lyse opp garderoben din sesong etter sesong. I utvalget av batikkmønstre finner du blant annet spreke T-skjorter og topper i ulike stiler og fasonger, tekniske shortser og tightser som garantert vil bli lagt merke til på treningsstudioet, samt badedrakter som er perfekte for både intense svømmeøkter og late dager på stranden. For deg som liker en sporty stil både til trening, hverdag og fest er en batikkfarget kjole det perfekte tillegget til garderoben. Tie dye er for deg som tør å være litt vågal og som vet at sport og stil går hånd i hånd. Kvalitet og tekniske egenskaper trenger så absolutt ikke gå på bekostning av stilen. Noen av batikkproduktene våre har dristige og kontrastfulle trykk, mens andre er mer nedtonte med ensfargede og diskré trykk. Hva de alle har til felles er at de er spesielt utviklet for mennesker med en aktiv livsstil som stiller høye krav til produktene. Med adidas kan du være sikker på at du har utstyret du trenger for å prestere maksimalt på trening, samtidig som du ser uanstrengt stilig ut til enhver tid.