alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Blå bodysuits

 
[3]

Gi alt i en blå bodysuit

Tren i et minimalistisk, atletisk design som er laget av myk, elastisk bomull, polyester eller elastan. En blå bodysuit som dette gir deg muligheten til å bevege deg helt fritt og komfortabelt når du trener. Tekstilen er fukttransporterende og ventilerende og utstyrt med en anti-odør-teknologi som gjør at du føler deg ren gjennom hele treningsøkten. En blå bodysuit er tilnærmet sømløs, slik at du skal kunne fokusere på treningen uten å kjenne noe gnage. Velg en knelang når du skal løfte vekter eller trene bryting, så har du god, komfortabel støtte.

Støtte gjennom treningsøkten i en blå heldrakt

Uansett hvordan kroppen din beveger seg, snur seg eller bøyer seg, så vil en blå heldrakt kunne støtte deg gjennom bevegelsene dine. Og siden det er en hel drakt, så trenger du ikke å bekymre deg for en topp som glir opp eller en bukse som sklir ned underveis. Den har en god passform som sitter inntil kroppen og som holder seg der hele treningsøkten igjennom. Velg deg en blå heldrakt til vektløfting, bryting, yoga, pilates eller dans og kjenn støtten gjennom hele treningsøkten din. Den elastiske, tettsittende heldrakten lar deg fokusere fullstendig på teknikken og bevegelsene.

Lette, behagelige materialer

Alle adidas bodysuits er laget av et lett materiale. Så selv om du kan kjenne støtten fra den lett tettsittende passformen, så vil drakten likevel kjennes lett og luftig inntil kroppen. Absolutt en fordel når du skal yte ditt aller beste. Heldrakter til utendørs trening, slik som sykkeldrakter, har en beskyttelse mot UV-stråler i seg for at du skal kunne være ute lenger og prestere akkurat slik som du ønsker. En blå heldrakt lar seg også lett kombinere med andre treningsplagg eller andre klær som over en t-skjorte og under en lett jakke når du skal en tur på byen.