alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Bodysuits · Rød

 
[1]

Lekre og elegante røde bodysuits med skreddersydd passform

Som en hyllest til det artistiske og sporty har vi skapt en fremtidig klassiker med vår elegante bodysuit i rødt. Med en passform som er designet for å sitte som støpt på kroppen, er den også et opplagt valg for trening så vel som på scenen. Vår røde bodysuit kommes også i flere klassiske farger. Designet defineres av de 3-Stripes som også er en hyllest til koblingen mellom verdens kontinent og den sportslige stilen til adidas. Med andre ord, en ekte stage suit i rødt! Det klassiske snittet komplementeres av den smale passformen og runde halsen. For å sikre et plagg som puster og som er komfortabelt under hard trening, finner man en bryterrygg som sikrer full bevegelsesfrihet. Det gjør den også perfekt for bryteringen hvis man ønsker det. Ikke bare er dette et høyfunksjonelt plagg som er anvendelig og praktisk, det er også delvis produsert i resirkulert polyester for å være mest mulig bærekraftig.

En bodysuit i rødt som passer til alt

Det fantastiske med en bodysuit, er at det finnes få begrensninger når det kommer til bruksområder. Den kan brukes på treningsstudio, ved dansing eller som en erstatning for løpetights hvis man ønsker det. Alternativt kan man bruke den til hverdags eller style med et uformelt antrekk. Det er i realiteten bare fantasien som setter grensen for hvilke bruksområder en stage suit kan ha. Videre er det også viktig at et treningsplagg skal være lettstelt og holde passformen over tid. En rød bodysuit fra adidas varer lengst hvis den vaskes på 30 grader med lignende farger og blir tørket i tørketrommel på lav varme. Det anbefales ikke å bruke tøymykner, og vær varsom når det gjelder stryking. Det kan også nevnes at produktet ikke må renses eller blekes for å unngå skader på materialene.