alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bounce

 
[123]
1 / 3
Sideav 3

Våre legendariske bounce-modeller er spesiallaget for å kunne brukes til idrett og en aktiv livsstil

Med den innovative bruken av avanserte materialer er du garantert både stabilitet og demping. Disse skoene kommer i en rekke forskjellige farger, som blant annet rosa, gul eller sort, for å nevne noen. Våre bounce-modeller er også designet med en spesiallaget såle som sikrer perfekt grep og gir utmerket demping. Dette er sko som tåler det meste - og passer til de fleste. Passformen er normal og det er derfor enkelt å finne en størrelse som passer.

Tidløse klassikere og avansert demping hos adidas bounce som gjør treningen fantastisk

Med sitt nytenkende og elegante design er våre sko i bounce-serien et naturlig førstevalg for alle som trenger en god sko, for alt fra løping og friidrett. Den solide overdelen i mesh-tekstil sørger for et kult utseende, på samme tid som materialet bidrar til å holde temperaturen nede og føttene forblir tørre og komfortable til enhver tid. Dette er særlig viktig ved aktiviteter som maraton eller triathlon, hvor man trenger en sko som ikke føles klam og ubehagelig. Den avanserte Hybrid Bounce og Boost-mellomsålen gir en fantastisk demping og stabilitet som gjør at man kan løpe langt og unngå skader. Sålen er også designet for å ha en lav vekt, og dette gir flere fordeler ved løping. Yttersålen av gummi er slitesterk og gir et godt grep også ved glatte forhold, noe som betyr at disse skoene vil fungere utmerket uansett årstid eller værforhold. Skoene kommer med Primegreen som er laget av resirkulerte materialer. Dette bidrar til å reduserte plastavfall og du kan derfor bære skoene med ekstra god samvittighet.

Lavt og skarpt design eller noe mer klassisk med adidas bounce

Det som er så fantastisk med de ulike bounce-modellene er at de kommer i en rekke forskjellige varianter og design. Man kan derfor velge mellom flere ulike stiluttrykk og finne noe som passer perfekt med din garderobe. Dersom du ønsker en mer raffinert stil kan kanskje løpeskoene med lav hæl være et godt alternativ? Disse skoene vil også se fantastisk bra ut utenfor løpebanen og fungerer utmerket med et par kule jeans. For å ta vare på skoene best mulig bør de vaskes på lav temperatur, og man bør unngå å bruke tørketrommel.