alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
adidas

Budvesker

 
[2]

Allsidige messenger-vesker for små, viktige ting 

Hold alle tingene dine organisert med en smart adidas messenger-veske. Messenger-vesker har den perfekte størrelsen og rommer alle de viktige småtingene dine. Vesken er perfekt å ta med seg på jobb, skole eller på korte reiser. Med en slik veske holdes alt enkelt og organisert, slik at du slipper å bruke tid på å romstere og lete etter tingene dine. Budvesker er svært praktiske å ha med seg på festivaler og lignende arrangementer, hvor man kun trenger å ha med seg det som er nødvendig. Samtidig vil den gi uttrykk for en moteriktig stil. Vi har et tiltalende utvalg av messenger-vesker i forskjellige farger. Vi anbefaler å velge en sort veske, dersom du ønsker å bruke den til alle slags outfits. Er du derimot en som ønsker å skille deg ut, eller en som alltid kommer bort fra vennene dine på festival, da anbefaler vi en i signal-oransje.

Funksjonell og praktisk budveske

Flere av adidas sine messenger-vesker har smarte funksjoner som for eksempel egne, polstrede lommer med plass til laptop, avtagbare og justerbare håndtak og skulderseler, og flere lommer med glidelåser som kan romme dine viktigste eiendeler. De fleste veskene har også en lomme på forsiden av vesken. Denne lommen er perfekt for gjenstander du ofte må ha tak i, da denne lommen er enkel å nå mens vesken er plassert på skulderen din. I vårt utvalg finner du også messenger-vesker som passer utmerket for turer til treningsstudioet eller skolen. Disse har gjerne plass til dagens treningstøy eller skolebøker og kommer også noen ganger med egen lomme for drikkeflaske. Flere av adidas sine vesker er laget av materialene polyester eller imitert skinn. Dette er smarte materialer som enkelt kan vaskes, dersom uhellet skulle være ute. Påfør litt såpe og vann på en klut og vask enkelt bort eventuelle flekker. Dersom du ofte er ute å går i mørket, anbefaler vi at du kjøper en veske med refleksdetaljer, slik at du holder deg synlig.