alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Capris

 
[11]

Flotte capris til tur og hverdags

Capris er bukser eller tights som slutter rett over ankelen. Avhengig av hvor lange bein du har, kan capris derfor se svært forskjellig ut på ulike mennesker. Personer med korte bein vil kanskje ikke få samme effekten av capribukser som personer med lengre bein. Mennesker med lange bein kan nemlig oppleve "caprieffekten" selv av bukser med vanlig benlengde. Disse stilige buksene kan ha høy midje, lav midje eller normal midje, og de finnes i en rekke ulike utførelser, farger og varianter. Vi er sikre på at du finner en variant fra adidas som du vil elske.

Når skal du bruke capris?

Capribukser har et bredt bruksområde og kan brukes til en rekke forskjellige aktiviteter. Noen modeller er laget for løping, andre er laget for styrketrening og noen er perfekte til hverdagsbruk så vel som på fest. Hos adidas finner du også capris som er perfekte til golfbanen. Disse stilige buksene er designet for komfort og har et midjebånd i power mesh for å skape en behagelig passform. I tillegg er de produsert i elastisk materiale for bedre bevegelsesfrihet. Mange har praktiske lommer foran og bak, hvor du har plass til poengkort, tees og markører. Capribukser er mest populære om våren og sommeren når temperaturen er høyere. Siden en del av ankelen og leggen er bar, er det ikke et ideelt plagg å bruke i de kaldere sesongene med mindre du oppholder deg innendørs.

Vedlikehold av capribukser

Som med alle andre klær, bør du alltid se på vaskeanvisningen på capribuksen eller capritightsen din før du vasker den. De skal vanligvis ikke vaskes på mer enn 40 grader, og dersom buksen har teknisk eller skjørt materiale bør du også unngå skyllemiddel. Skyllemiddel kan nemlig ødelegge fibrene i stoffet og gjøre at plagget ikke varer så lenge. Ofte holder det kanskje å lufte capribuksen din for å fjerne dårlig lukt, slik at du slipper slitasjen som forekommer av hyppig vask.