alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Chunky Sneakers

 
[144]
1 / 3
Sideav 3

Chunky sneakers til stil med statement

Joggesko er mer enn bare fottøy, og mer enn bare praktisk. Å finne de rette sneakersene er ikke alltid gjort i en håndvending, for skoene er kanskje noe av det første vi ser på, både hos oss selv og når vi møter andre. Chunky sneakers fra adidas tar det hele til et nytt nivå. Her legges det vekt på tykke såler, fremtredende mønstre og profiler, og ikke minst en helt umiskjennelig stil som setter trender i stedet for å følge dem. Joggeskoene med tykke såler er ikke bare til pynt, likevel. Hos adidas legges det vekt på funksjon i alle deler av både fottøy og plagg, og med en tykkere yttersåle står du kanskje til og med noen centimeter høyere. Når du er ute etter en ekte statement-stil, eller bare vil ta et antrekk til et nytt nivå, er de forskjellige joggeskoene med tykk såle fra adidas noe av det mest effektive du kan plukke frem.

Joggesko med tykk såle til alle slags anledninger

Funksjon må gå hånd i hånd med utseende, og chunky sneakers fra adidas har full kontroll. Enten du velger de trendsettende modellene fra Originals eller de mer funksjonsorienterte alternativene fra Basketball eller Running, har du sko som finner sin plass uansett hvor du velger å ta dem med deg. Teknologien er alltid med, og adidas bygger inn avanserte dempingsløsninger, mesh og rammer i de forskjellige skoene, sånn at hvert steg både blir komfortabelt og kommer med en stil-statement. Antrekkene og stilen din er din egen, så komponer den med et godt fundament i skoene. Chunky sneakers med tykk såle, sterke farger, mønstre og avansert teknologi bygget sammen til kreasjoner som både varer gjennom sesongene og leverer den gode følelsen i hvert steg er det du trenger. Se hva andre bruker eller finn din helt egen vei med chunky sneakers og joggesko med tykk såle fra adidas.