alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Climacool

 
[232]
1 / 5
Sideav 5

Yt ditt beste i full komfort med adidas Climacool

adidas Climacool er en avansert teknologi som effektivt fjerner svette fra kroppen din for å holde deg tørr og avkjølt under trening. Det pustende materialet blir mye brukt til treningsklær, og det er utviklet for at profesjonelle utøvere og hobbymosjonister skal kunne trene i full komfort. Plagg med denne teknologien brukes i mange idretter, inkludert fotball og tennis. Klærne benyttes også på treningssentre, fjellturer og løpeturer.

Hvilke materialer fås med Climacool?

Teknologien brukes i omtrent ethver type materiale, men det er hovedsakelig polyester som brukes til treningsklær. Dette er fordi polyester er et elastisk materiale som tar til seg lite vann. adidas bruker resirkulert polyester til mange av plaggene, og du tar derfor et bærekraftig og miljøvennlig valg når du handler treningsklær her hos oss.

Hvilke plagg fås det med adidas Climacool?

Vi har et stort utvalg av produkter som er tilgjengelig med Climacool. Det inkluderer treningsbukser laget av hurtigtørkende materialer med mesh-detaljer og glidelåser ved anklene. Ekstra mesh-innlegg gir nemlig enda bedre luftgjennomstrømning, og dette er bukser for deg som vil trene hardt. Du finner også godt ventilerte shortser blant utvalget, perfekt til tennis, fotball og andre aktiviteter. Mange av shortsene har ekstra innersøm for bedre dekning. Du finner også kompresjonstightser som er designet for å fjerne svette og holde deg avkjølt under økten, og disse er perfekt for alle som ønsker en passform som gir god støtte og reduserer muskelvibrasjon.

Er det mulig å finne Climacool-sko for å unngå svette føtter?

Vi har et stort utvalg av pustende løpesko med mesh-overdeler som holder føttene dine avkjølte på løpeturen. Få ting er mer frustrerende enn klamme og ubehagelige føtter. Det finnes forskjellige typer løpesko som er designet med Climacool, men fellesnevneren for dem alle er at de er godt ventilerte.