alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Climalite

 
[2548]

Luftig, kjølig, og klar for alle utfordringer med adidas climalite

Climalite er blant de mest anerkjente av de ulike tekniske løsningene fra adidas. Denne innovative tekstildesignen har siden starten skapt en overlegen komfort, samtidig som materialblandingen transporterer svette og fuktighet vekk fra kroppen – slik at du holder deg kjølig og komfortabel gjennom hele kampen eller økta. Vær forberedt og klar hele dagen, se gjennom utvalget av adidas climalite-produkter og finn antrekk som kombinerer minimal vekt, full mobilitet, og er skapt for å transportere fuktighet og for å holde deg avkjølt. Uansett hvor hardt du driver, så er du komfortabel med adidas climalite.

De rette løsningene for deg og din sporty dag

Hurtigtørkende, svalende, og også skapt med full bevegelsesfrihet og sømmer som sikrer lang holdbarhet og null irritasjon. Det er bare noen av plussene du får ved å velge trøyer og shorts, blant annet, i adidas climalite sin kolleksjon. Det være seg for fotball, vektløfting eller lange løp, så vil den uslåelige kombinasjonen av luft, tørrhet og lav egenvekt med full mobilitet sikre at du kan presse deg selv og spillet eller økta langt hardere. De ulike plaggene i kolleksjonen kommer også med andre lure løsninger, slik som for eksempel kompresjonskvalitet. Dette gir ekstra støtte der det behøves, til kropp og muskulatur. Still klar, og la ikke en eneste detalj gå usett. Om det er sokker eller tights eller annet: Du finner overlegen komfort og støtte i utvalget her.

Ikonisk design for idrett og avslapning

Ved siden av å være ideelle plagg for sport er også de ulike artiklene innen adidas climalite perfekte for deg som vil nyte en behagelig dag med venner, men enda holde den sporty stilen intakt. En stil som lett passer inn i det urbane og motemessige, takket være de helt rette ikoniske logoene og trykk som kun adidas kan gi deg. Finn frem til din indre sporty moteløve med adidas climalite.