alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Cloudfoam

 
[191]
1 / 4
Sideav 4

Cloudfoam adidas: Sko med enestående demping

Cloudfoam er en enestående teknologi for suveren demping som brukes i en rekke ulike sko fra adidas. Sko med Cloudfoam setter virkelig komfort i høysetet, men uten at det går på bekostning av stil. Med disse skoene kan du gå hele dagen uten å få slitne føtter, og de er derfor like perfekte til trening som til sightseeing og byvandring på ferie. Vi har en rekke ulike sko til både menn, damer og barn, og vi er sikre på at dine nye favorittsko er å finne i vår kolleksjon.

Bredt utvalg av ulike sko med Cloudfoam

Ser du etter komfortable sandaler som er lette å smette på og av og som kan brukes hele sommeren? Velg et par sandaler som blander 3-Stripes med en komfortabel Cloudfoam-såle. Mellomsålen og yttersålen gir suveren støtdemping, og den tydelige adidas-logoen på siden fullfører det sporty uttrykket. Ønsker du et par sporty sko med ekstra demping? Gå for sneakers som lar deg ta kontroll på bygatene med frisk og moderne adidas-energi. Takket være den suverene dempingen i mellomsålen kan du bruke disse skoene hele dagen, og yttersålen av gummi gir godt grep. Foretrekker du heller retroinspirerte sko? Da har vi blant annet løpeinspirerte sko som feirer en æra da jogging ble en bevegelse og gjenspeiler en klassisk 90-tallsstil. Med dobbelt mesh-overlag og hæl i neopren med TPU-detaljer får du putemyk demping og enestående komfort i hvert steg.

Husk på å ta vare på skoene dine

Uansett hva slags sko du har, er det viktig at du tar godt vare på dem. Enkle sandaler er lette å rengjøre og som regel kan de bare skylles med vann for å bli rene. Sneakers og joggesko kan gjerne tørkes av med en fuktig klut og mild såpe eller med et spesielt skopleieprodukt laget for skoens materialer. Husk uansett på å impregnere skoene godt før bruk.