alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Condivo

 
[98]
1 / 3
Sideav 3

Klar for ytelse på fotballbanen med adidas condivo

Laget for å gi deg de beste forutsetninger for fotball, med fokus på ytelse og med alle de rette designvalgene er du nå klar for å drible deg forbi motstanden. adidas Condivo er skapt for ballspillet og du kan holde deg varm både før kamp og i grått vær med tettsittende og bevegelsesfrie drakter. Eller hiv på deg mer løstsittende og luftige plagg. Enten du trenger beskyttelse mot været eller luftige og fukttransporterende plagg, blir dine behov løst med fokus på å nyte fotballen, det være seg som tilskuer eller spiller – du er klar for kamp med adidas condivo.

Alle værforhold, stadig fokusert

Med bevegelsesfrihet i plaggene kan du spille slik du trenger, og presse deg inn mot mål. For deg som støtter opp om laget ditt kan du ta del i å representere idretten med spesialistplagg og å nyte av slikt som gode krager og beskyttelse mot eventuelt regn. Det handler om å skape de rette forutsetninger, det være seg for den varme solen eller en kraftig regnbyge. Med adidas Condivo sine ulike plagg er du alltid forberedt og kan glemme været. I stedet setter du fokus inn mot spillet. Du finner jakker som gir deg beskyttelse mot været med slitesterkt, stormmotstandig stoff og ståkrage, eller lette trøyer som holder deg tørr med sidepaneler i mesh for ekstra ventilering og AEROREADY som transporterer fuktighet vekk fra kroppen. Dine behov, løst av de smarteste valgene, alt med fokus på fotballen fra adidas Condivo.

Stilrent, smart og klar for avspark

Enten du deltar eller heier på laget, så kan du stille med en spiss stil i ikonisk og tidløs design fra adidas. Kombinert med rette valg innen materialer og gode løsninger, er du klar for kampen og hele sesongen. Skiftende vær og hell, men alltid med stolthet for fotballen – det er adidas condivo.