alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Cross trening

 
[242]
Techfit Short Tights SvartTechfit Short Tights Svart

Techfit Short Tights

Damer HIIT

1 / 6
Sideav 6

Gjør deg klar for crosstrening med adidas

Variasjon er nøkkelordet når det kommer til crosstrening, og derfor er det viktig å ha utstyret som hjelper deg gjennom intensive økter og ikke hindrer deg fra å mestre alle øvelsene og bevegelsene. Crosstrening er perfekt for deg som fort går lei og liker å mikse opp ting litt. Det er rett og slett god gammeldags sirkeltrening, hvor du som regel får kjørt deg med både styre- og kondisjonsøvelser. Hos adidas finner du alt det beste utstyret til crosstreningen samlet på ett sted, slik at du kan yte ditt beste uansett hvilke øvelser som står på planen.

Alt du trenger for treningen

Her hos adidas finner du alt du trenger til crosstrening, fra klær og sko til tilbehør. Det aller viktigste er kanskje skoene – de rette skoene vil gjøre treningen langt mer fornøyelig og kan forhindre belastningsskader og andre problemer. Dersom crosstreningen har fokus på vektløfting og lignende øvelser kan dessuten et par vektløftersko være et godt alternativ. Det er også viktig å ha behagelige og tekniske klær som sørger for god komfort og bevegelsesfrihet mens du trener. Sist men ikke minst anbefaler vi at du skaffer deg en romslig bag for alt utstyret, samt en vannflaske slik at du kan holde deg hydrert gjennom de svette øktene.

Lette og pustende materialer

Det er som regel høy aktivitet og intensitet under crosstreningsøktene, noe som betyr at du trenger lette og komfortable klær med god pusteevne og fukttransporterende egenskaper. Klærne fra adidas er både tekniske og ser bra ut, og vi har dessuten produkter som passer alle slags stiler og kroppsfasonger. Enten du trener utendørs eller innendørs, har vi behovene dine dekket året rundt med teknologier som AEROREADY og Alphaskin. Vi har et stort utvalg klær, sko og tilbehør til både dame og herre, så det er bare å klikke hjem dine favoritter før andre kommer deg i forkjøpet.