alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Damer · Grønn

 
[352]
1 / 8
Sideav 8

Klær, sko og tilbehør i grønt til damer

Mange har gjerne en farge som gjentar seg mye i garderoben, enten det er bevisst eller ubevisst. For mange er dette grønn – en farge som vi assosierer med natur og en balansert livsstil, og som vitner om en avslappet livsstil. Enten det er uttrykt gjennom pastellgrønne joggesko eller en mørkegrønn hettegenser med oversized adidas-trykk, er det ingen tvil: Grønt er skjønt! Og uansett hva du er ute etter fra adidas – fra feminine kjoler og blomstrete yogatights til løpesko og regnjakker – kan du være sikker på at du kan finne det i grønt. Du finner alt du trenger av klær, sko og tilbehør i grønt til damer fra adidas i nettbutikken.

Grønne sko til damer fra adidas

Avhengig av hva du er ute etter, finner du et stort utvalg av klær, sko og tilbehør i grønt til damer fra adidas – og i skoenes verden er mulighetene mange! Du finner blant annet flere versjoner av den ikoniske adilette-versjonen og flere adidas Originals-sko – som 1980-klassikeren Superstar 80s, en lav basketsko i skinn i en nedtonet, sjarmerende pastellgrønn farge. Ute etter en skikkelig statement-sko? Ta en titt på den futuristiske LXCON-modellen i syrlig mintgrønn eller neongrønn, eller den robuste vintage-klassikeren Falcon i pastellfarger. Topp stilen med sokker i grønt – fra ankelsokker til knestrømper og fotballstrømper.

Fra grønnblomstrede ryggsekker til neongrønne sko – klær og tilbehør i grønt til damer

Fotballstrømper, telefondeksler, golfshorts og utejakker, og alt der i mellom: Det skorter ikke på utvalget når det kommer til klær, sko og tilbehør i grønt til damer. Her finner du alt fra ryggsekker med grønn- og blåblomstret trykk, via nedtonede poloskjorter og golfbukser, til retroinspirerte Originals-mobildeksler og -hettegensere i knallfarger. Du finner også klassiske klær, sko og tilbehør i grønt til damer i sjarmerende pastellgrønt og vatterte jakker i andedun og fjær, samt med vannavstøtende overflate.