alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dunjakker

 
[73]
1 / 2
Sideav 2

Dunjakker som holder deg varm i kulden

Du skal aldri trenge å føle deg ukomfortabel eller fryse, selv når vinteren kommer krypende. Husk at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær – og dette trenger absolutt ikke å gå på bekostning av stilen. Med varme, stilige og deilige dunjakker fra adidas er det enkelt å glede seg til å være utendørs, selv når kulden biter som verst. En god dunjakke fra adidas er derfor noe man blir veldig fort glad i. Dersom du i tillegg tar godt vare på den, så har du den i mange, mange år. Dunjakker fra adidas er solide og produseres av materialer av høy kvalitet. Uansett om du trenger en tykk variant til de aller kaldeste vinterdagene eller en tynnere variant for mildere dager eller når du skal være aktiv, så finner du det du trenger i vår kolleksjon.

Hvordan skal du finne riktige dunjakker?

Når du skal velge dunjakke, bør du sammenligne ulike modeller for å se hva som passer for deg. Noen ønsker seg tunge, lange dunkåper eller dunfrakk, mens andre ønsker seg en kortere og lettere modell. Velg en tidløs og klassisk modell i svart eller blått dersom du ikke vil skille deg ut, eller gå for en jakke i oransje eller lilla for et litt mer vågalt uttrykk. Du bør vurdere hva du skal bruke jakken til, noe som avgjør hvilken tykkelse og hvilke tekniske egenskaper den bør ha. Vi anbefaler at du har en jakke til trening og en annen til hverdags, ettersom disse to jakkene krever ulike egenskaper og funksjoner. For at dine dunjakker skal holde seg fine i mange år, er det viktig at du sørger for godt vedlikehold. Dersom den må rengjøres, bør den helst sendes til rens. Du kan også vaske den i vaskemaskin om du følger vaskeanvisningen nøye. Dette bør imidlertid ikke gjøres for hyppig, og ofte holder det som regel å bare tørke av jakken med en fuktig klut.