alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Dunjakker

 
[183]
Allover Print Block Dunjakke
Helionic Hooded Dunjakke
Essentials Down Parkas
Big Baffle Dunjakke
Big Baffle Dunjakke
Frosty Winter Jakke
Varilite dunjakke med hette
Helionic Soft Hooded Dunjakke
D11 Big Baffle Down Hooded Jakke
Helionic Hooded Dunjakke
SDP 2.0 Insulated Jakke
Helionic Hooded Dunjakke
Helionic Relaxed Fit Dunjakke
Helionic Stretch Hooded Dunjakke
Helionic Stretch Hooded Dunjakke
Colourblock Dunjakke
Big Baffle Dunjakke
Helionic Hooded Dunjakke
Frostguard Recycled Content Full-Zip Padded Jakke
Essentials Dunjakke
Essentials Dunvest
Helionic Hooded Dunjakke
Essentials Down Parkas
Helionic Stretch Hooded Dunjakke
Frostguard Recycled Content Full-Zip Padded Jakke
Terrex MYSHELTER PrimaLoft Parley Padded Jakke
Essentials Dunvest
Big Baffle Dunjakke
D11 Big Baffle Down Hooded Jakke
Helionic Soft Hooded Dunjakke
Adicolor Elongated Dunjakke
Manchester United Lifestyler Dunjakke
Big Baffle Dunjakke
Helionic Relaxed Dunjakke
Adicolor Elongated Dunjakke
Essentials Midweight Dunjakke
Belted Down Jakke
Y-3 Classic Puffy Down Hooded Parkas
Essentials Midweight Down Hooded Jakke
Terrex MYSHELTER PrimaLoft Hooded Padded Jakke
3-Stripes Long Down Parkas
Frostguard Full-Zip Jakke
Varilite Hybrid Jakke
1 / 4
Sideav 4

Dunjakker som holder deg varm i kulden

Du skal aldri trenge å føle deg ukomfortabel eller fryse, selv når vinteren kommer krypende. Husk at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær – og dette trenger absolutt ikke å gå på bekostning av stilen. Med varme, stilige og deilige dunjakker fra adidas er det enkelt å glede seg til å være utendørs, selv når kulden biter som verst. En god dunjakke fra adidas er derfor noe man blir veldig fort glad i. Dersom du i tillegg tar godt vare på den, så har du den i mange, mange år. Dunjakker fra adidas er solide og produseres av materialer av høy kvalitet. Uansett om du trenger en tykk variant til de aller kaldeste vinterdagene eller en tynnere variant for mildere dager eller når du skal være aktiv, så finner du det du trenger i vår kolleksjon.

Hvordan skal du finne riktige dunjakker?

Når du skal velge dunjakke, bør du sammenligne ulike modeller for å se hva som passer for deg. Noen ønsker seg tunge, lange dunkåper eller dunfrakk, mens andre ønsker seg en kortere og lettere modell. Velg en tidløs og klassisk modell i svart eller blått dersom du ikke vil skille deg ut, eller gå for en jakke i oransje eller lilla for et litt mer vågalt uttrykk. Du bør vurdere hva du skal bruke jakken til, noe som avgjør hvilken tykkelse og hvilke tekniske egenskaper den bør ha. Vi anbefaler at du har en jakke til trening og en annen til hverdags, ettersom disse to jakkene krever ulike egenskaper og funksjoner. For at dine dunjakker skal holde seg fine i mange år, er det viktig at du sørger for godt vedlikehold. Dersom den må rengjøres, bør den helst sendes til rens. Du kan også vaske den i vaskemaskin om du følger vaskeanvisningen nøye. Dette bør imidlertid ikke gjøres for hyppig, og ofte holder det som regel å bare tørke av jakken med en fuktig klut.