alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Utstyr

 
[62]
1 / 2
Sideav 2

Gjør deg klar til kamp og trening med utstyr fra adidas

Det er få ting her i verden som slår den fantastiske følelsen av å holde på med sport, trening og idrett som du simpelthen elsker. En ting er i alle fall sikkert, og det er at riktig utstyr kan øke treningsmotivasjonen og sportsgleden enda et hakk. På samme måte er få ting mer frustrerende enn utstyr som ikke passer skikkelig, mangel på det rette utstyret og produkter som rett og slett ikke lever opp til forventningene dine. Disse problemene slipper du når du velger adidas utstyr som passer optimalt for nettopp din treningsform. Her finner du alt fra yogamatter til knebeskyttere, tape til hockeykøller og en god racket som kan brukes til det meste. Vi anbefaler at du uansett starter med å lage deg en oversikt over hvilket utstyr du trenger for å kunne trene på det nivået som du ønsker.

En nærmere titt på adidas utstyr

La oss ta en nærmere titt på noen eksempler for å understreke hvor viktig det er å velge riktig utstyr som er utviklet for den sporten som du driver med. En god racket bør for eksempel være gripesikker. Selve hodet er utformet til forskjellig bruk, og du kan derfor velge en egen modell til defensiv og offensiv spilling. Det finnes også allround-modeller som passer til begge deler. Glassfiber er et godt eksempel på det avanserte designet til adidas, og dette materialet sørger for at du får gode og pålitelige slag. Knebeskytter er også viktig, for eksempel om du spiller volleyball. Knebeskyttere for volleyball har et fleksibelt minneskum som du kan føle deg trygg på, og du kan derfor gi deg hen til spillet og ikke bekymre deg for bakken. Mange av dem har innlegg av gel som beskytter godt mot harde støt.