alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Essentials · Klær · Damer

 
[226]
1 / 5
Sideav 5

adidas Essentials-klær til damer

Med et utvalg av basisplagg og stilige must-haves i enkelt design har adidas Essentials-kolleksjonen blitt helt sentral i utformingen av basisgarderoben av både treningstøy og hverdagsklær. Hold det enkelt med et dypdykk i utvalget av adidas Essentials-klær til damer, og finn alt du trenger til en avslappet basisgarderobe hos adidas.

adidas Essentials-klær til damer – alt du trenger til basisgarderoben

I Essentials-serien fra adidas finner du alt du trenger av basisplagg til trening og hverdags – fra treningstights og joggebukser til topper og hettejakker. Uansett om du er på vei til eller fra trening, sitter og ser på fotballkamp på TV-en eller trenger en avslappet look til skole, jobb eller fritidsaktiviteter, er det mye å velge mellom blant adidas Essentials-klær til damer.

Treningsbukser, tights og joggebukser

I utvalget av adidas Essentials-klær til damer finner du et stort utvalg av bukser av alle slag – fra treningseffektive tights til myke joggebukser i bomull- og fleecemiks, samt sofistikerte treningsbukser med 3-Stripes.

Overdeler – fra stilige tanktopper til superkomfortable hettegensere

Fyll på basisgarderoben med enkle overdeler og stilige topper med og uten trykk. En rekke jakker og andre overdeler kommer med klassiske 3-Stripes, den ikoniske Trefoil-logoen eller andre kjente adidas-detaljer. For den ultimate avslappede looken kan du gå til innkjøp av komfortable hettegensere med et klassisk adidas-uttrykk og andre mellomlag som egner seg godt til tiden før og etter trening samt mellom økter – når du vil holde på temperaturen og komfortnivået frem til neste innspurt.