alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Essentials · Sko · Damer

 
[155]
1 / 4
Sideav 4

adidas Essentials-sko til damer

adidas Essentials er en åpenbar destinasjon for deg som er ute etter stilige fritidssko til basisgarderoben i sann gatestil. Med et stort utvalg av alt fra minimalistiske og stilrene fritidssko til klassiske løpesko, statement-sko og retroinspirerte livsstilssko, finner du nok flere par sko å sette på ønskelisten. Få en liten oversikt over utvalget av adidas Essentials-sko til damer, og finn nye favoritter, i nettbutikken.

Stilrene livsstilssko i strømlinjet design

Blant utvalget av adidas Essentials-sko til damer finner du en rekke enkle sneakers og fritidssko i minimalistisk design og nøytrale farger, som Yatra – i hvit eller svart – med elegante 3-Stripes integrert under et elegant mesh-lag i overdelen. Se etter stilige sko inspirert av basket og tennis i myke pasteller, som VL Court og VS Coneo QT, for en avslappet hverdagsstil hvor rene linjer og rent design er nøkkelord.

Lag et statement med adidas Essentials-sko til damer

Sko og sneakers i vågale fargenyanser og tykke såler – som Advantage Bold i gull eller Runfalcon i knall rosa – passer til deg som er ute etter statement-sko som får folk til å snu seg etter deg på gaten. Se etter basketinspirerte sneakers i mellomhøy utforming i matte farger eller semsket skinn for en hoops-inspirert gatestil som sikrer WOW-faktor på bena, uten at sterke farger sår i fokus. Du finner også 90-tallsinspirerte løpesko og fritidssko med retroinspirerte detaljer og farger som sender deg tilbake til 90-tallet.

Sandaler og flipflops til sommergarderoben

Når du blar gjennom utvalget av adidas Essentials-sko til damer, tar det nok ikke lang tid før det dukker opp en adilette – badesandalen som gjennom tiår har blitt selve IT-skoen ved bassengkanten og en ikonisk must-have til stranden og hverdags. Blant utvalget finner du også andre typer sandaler samt stilige flipflops – noen med integrerte knotter som masserer føttene mens du går.