alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fleece-gensere

 
[8]

Myke og komfortable fleece-gensere fra adidas

Fleece-gensere er et must i enhver garderobe, og de behagelige, varme og myke genserne er både perfekt som isolerende mellomlag på kalde dager så vel som deilige plagg å bruke hjemme. Noe av det vi elsker med fleece, er at det veier lite i forhold til tykkelsen. Dermed er de både komfortable å ha på og lette å ha med. Hos adidas finner du et bredt utvalg av stilige fleece-sweatshirts til både herre og dame, og vi er sikre på at du finner noe som faller i smak i kolleksjonen vår.

Stilige fleece-gensere til herre og dame

Ser du etter en klassisk fleece-genser for en tidløs og enkel look? Velg en svart variant med en stor adidas-logo på fremsiden for ikonisk eleganse. Er du ute etter noe mer iøynefallende? Velg for eksempel en flerfarget genser eller en knallrød variant. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at plaggene er av høy kvalitet og robuste materialer. Sats på pustende materialer med en passform som gir deg god bevegelsesfrihet dersom du skal bruke genseren til trening, eller gå for en oversized variant for late fredagskvelder hjemme. Vi anbefaler å ha et utvalg av ulike fleece-gensere i garderoben, slik at du har en variant for enhver anledning.

Slik vasker du fleece-gensere

For at fleeceplaggene dine skal holde seg fine lenge, er det viktigste at du følger vaskeinstruksjonene nøye. Dette innebærer blant annet å ikke vaske plaggene på for høy varme, samt å bruke skånsomt vaskemiddel. Dersom du skal bruke genseren rett på kroppen, kan de syntetiske fibrene begynne å lukte. Derfor anbefales det å bruke spesielle vaskemidler for syntetiske plagg. Som regel bør man unngå skyllemiddel på de fleste plagg, da det kan skade elastisiteten. Imidlertid kan skyllemiddel faktisk motvirke statisk elektrisitet i fleecestoff, så du kan gjerne bruke det på disse klærne.