alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Forede jakker

 
[83]
1 / 2
Sideav 2

Steng kulda ute i fôra jakker

Alt etter om du ser etter en jakke som du kan stå ned bakken i, eller du trenger en jakke slik at du kommer deg til jobben uten å fryse, har vi en til deg i utvalget av fôra jakker. Helt fra de med lett egenvekt av and- og gåsefjær til de av innovative vevde fibre som holder godt på varmen. Jakkene holder på varmen samtidig som de er laget av et fuktkontrollerende materiale, slik at du i tillegg er tørr. Supert for deg som er aktiv og ikke vil la deg stoppe av været. Fôra jakker er konstruert nettopp for deg som bare vil sette utfor bakken.

Hold stilen gjennom hele året i en vattert jakke

Jakkene fra adidas er konstruert for en aktiv hverdag og flere passer ekstra godt til trening. Med et stilig design så passer de like godt til et urbant byliv som til skibakken. Enten du velger en vattert jakke eller en stilig vannavstøtende parkas, så er de utstyrt med mansjetter og hette som du kan stramme for å holde varmen inne og kulda ute. I tillegg er glidelåsen beskyttet av ekstra tekstil slik at den også holder på varmen. Velg de detaljene som du trenger til din aktive hverdag, enten du haster fra a til b i det urbane bylivet eller trener utendørs.

Praktiske detaljer

Enten du trenger en egen lomme til mobilen eller du har småting som du vil ha med deg i hverdagen, så har de fleste jakkene lommer både utenpå og inni. Flere har egne lommer til mobil der du enkelt kan snike inn en ledning for å kunne lytte til favorittmusikken eller -podkasten din når du er på farten. Se etter fargen og formen som du trives best i og finn deg en favoritt i utvalget vårt du også.