alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blå Gazelle

 
[16]

Blå adidas Gazelle er en tidløs klassiker 

Gazelle er en av de mest populære skomodellene til adidas, og det er ikke uten grunn. Skoen er en tidløs klassiker som har eksistert siden sent på 60-tallet. Skoen har selvfølgelig gått gjennom noen endringer siden den gang, men den er likevel ikonisk. Med et par blå adidas Gazelle i skapet, har du et par sko som aldri går av moten.

Blå adidas Gazelle har et allsidig utseende 

Skoen er designet for å passe alle – både kvinner, menn og barn. Blå Gazelle til voksen er utstyrt med lisselukking, noe som gjør det enkelt å tilpasse skoen til foten din. Blå Gazelle til barn er på sin side utstyrt med borrelås. Sko med borrelås er svært praktisk for barn, som enten må kles på eller som er i ferd med å lære å kle på seg selv. Blå adidas Gazelle er en stilren sko som passer til det meste, både stilfulle antrekk for turer i byen, korte turer til butikken og til hverdags – enten du er elev, student eller i jobb. Gazelle-skoen ble opprinnelig laget for innendørs trening, innenfor grener som fotball og håndball, men i dag er skoen å se på foten til kvinner, menn og barn med en forkjærlighet for det stilrene, som både er vintage og moderne.

Blå Gazelle – utforming og stil 

Skoen er lav og avslappet med adidas’ velkjente kjennetegn. Mange av våre blå adidas Gazelle er laget med semsket skinn, men i dag finner du også valgmuligheter hva gjelder materialer, og adidas har flere typer gazelle-sko i sortimentet. Gazelle blir blant annet laget med lær, semsket skinn, nubuck og Primeknit. Gazelle kommer med forskjellige utsmykninger, og i utvalget vårt finner du skoen med svarte eller hvite 3-Stripes og 3-Stripes dekorert med adidas’ populære Trefoil-logo. Skoen er også utsmykket med Gazelle-print, og denne er ofte gullfarget. Flere av våre blå adidas Gazelle sko er utstyrt med OrthoLite®-innleggssåle. Dette er en komfortabel innleggssåle som sørger for redusert bakterievekst, noe som betyr at du kan ha glede av skoene dine i lengre tid fremover.