alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gazelle · Grå

 
[4]

Grå Gazelle er en gammel klassiker for nye tider?

Hvis man kikker etter, er adidas Gazelle en sko som dukker opp overalt i bybildet. Den blir brukt av både idrettsikoner, rockestjerner og supermodeller, og har lenge vært et tidløst valg for alle som er seg bevisst stil og komfort. Grå Gazelle er tro mot originalen fra 1961, men kommer med enkle og effektive oppgraderinger som gjør det enda lettere å føle seg "inn" når man er utendørs, uansett hvor i verden man måtte befinne seg.

Grå, men langt fra trist

Det er en sko med et stilrent og dristig design som definitivt hjører hjemme i garderoben til alle byfolk. Med overdel i semsket skinn og yttersåle i gummi er det en sko som er lett å ta på og som passer enten du skal på konsert, se på fotballkamp eller bare trenger behagelig fottøy på jobb. Hvis du vil at ungene dine skal begynne tidlig, finnes det også størrelser for barn komplett med borrelås. 3-Stripes er minst like kule her som på voksenmodellene. Enkelte av modellene har også innlagt fôr som gjør at de kan brukes til langt utover høsten. Hverdagen blir ikke grå så lenge man har på seg grå Gazelle fra adidas.

Nylansering av en evig og tidløs klassiker?

Gazelle var den første treningsskoen i semsket skinn da den ble lansert i 1961.? Dette er en nyutgivelse av modellen fra 1991, med de samme friske fargene og noen justeringer i formen. Dermed føres den ikoniske stilen videre til nye generasjoner. Nylanseringen vil nok bare føre til at grå Gazelle blir å finne i enda flere garderober og skoskap uansett hvor man bor eller hva man identifiserer seg som. Det vil alltid være en slick og moteriktig sko som sikrer et trendy tilsnitt til hverdag og fest.