alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Grå gensere

 
[53]
Loose Disney Genser
Entrada 22 Sweat Overdel
Essentials Studio Lounge 3-Stripes Genser
Adicolor Essentials Trefoil Crewneck Genser
adidas SPRT Crewneck Genser
Cropped Half-Zip Genser
adidas by Stella McCartney Genser
Terrex Multi Primegreen Full-Zip Fleece Jakke
Entrada 22 Treningsoverdel
Entrada 22 Genser
DWR 1/4-Zip Pullover
Essentials French Terry 3-Stripes genser
Adicolor Crew Genser
Pride Hettegenser (unisex)
Boys' Heather Quarter-Zip Pullover
Terrex Logo Graphic Hettegenser
Terrex Tech Fleece Lite Hooded Hiking jakke
Essentials Big Logo genser
Genser (store størrelser)
Studio Lounge Loose Genser (store størrelser)
Genser
Genser
Studio Lounge Loose Genser
Essentials Multi-Colored Logo Crop genser
London Collegiate City Crew Genser
Essentials Fleece 3-Stripes genser
Adicolor Classics Genser
Essentials FeelVivid Drop Shoulder Genser
Blue Version Waffle Genser
Adicolor Classics Genser (store størrelser)
Crew Genser
Loopback Crew Genser
Hyperglam Crop Crew Genser
Slouchy Crew Genser
LEGO® Move Crew Genser
Adicross Crewneck Pullover
adidas Adventure Crew Genser
adidas Sportswear Mission Victory Crew Genser
Future Icons 3-Stripes Genser
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes Genser
Essentials Brandlove Genser (unisex)
Juventus Pre-Match Warm Overdel
Yoga Lounge Cotton Comfort Genser
1 / 2
Sideav 2

Spennende og klassiske grå gensere til alle aldre

Det er få, om noen, plagg som er så anvendelige som en hettegenser eller college-genser i grått. Dette klassiske plagget i bomull er en kjærkommen favoritt i manges garderober og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Gensere i gråfarger er anvendelige og praktiske, de kan brukes i de fleste sammenhenger, enten det er til jobb eller fritid. En grå genser er et klassisk valg som også holder seg godt over tid, enten du kombinerer den med mørke jeans eller joggebukser.

Hvorfor grå gensere fra adidas?

Vi har lang fartstid som produsent av komfortable hverdags- og sportsklær av utsøkt kvalitet og design. Den klassiske grå genseren har fulgt oss i mange tiår allerede som et stilikon og funksjonell følgesvenn på idrettsbanen eller i byen. Det er flere grunner til at din neste genser i grått burde kjøpes hos oss. Vi har et omfattende utvalg av ulike stiler og design med varierende passformer og funksjoner. Er du på utkikk etter en genser som er tettsittende og varmende? Eller er du mer av typen som ønsker en lettere genser i pustende bomull som en overdel etter trening? Hos oss finner du begge deler og mye mer! Vi har klassiske designdetaljer eller gensere i grått med mer radikale fargekombinasjoner for den mer vågale.

Hvordan pleier jeg min grå genser best mulig?

Det er flere ting en burde huske på når en skal vaske og stelle en klassisk genser fra adidas i grått. Noe av det viktigste er å unngå blekemidler, og at vasketemperaturen ikke overstiger 40 grader for å unngå krymping eller slitasje. Det kan også være lurt å merke seg at dette er plagg som kun bør vaskes med lignende farger og at stryking av motiver på genseren ikke er å anbefale for å unngå skader.