alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Grå gensere

 
[61]
Pris
kr239 - kr2 150
2392150
1 / 2
Sideav 2

Spennende og klassiske grå gensere til alle aldre

Det er få, om noen, plagg som er så anvendelige som en hettegenser eller college-genser i grått. Dette klassiske plagget i bomull er en kjærkommen favoritt i manges garderober og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Gensere i gråfarger er anvendelige og praktiske, de kan brukes i de fleste sammenhenger, enten det er til jobb eller fritid. En grå genser er et klassisk valg som også holder seg godt over tid, enten du kombinerer den med mørke jeans eller joggebukser.

Hvorfor grå gensere fra adidas?

Vi har lang fartstid som produsent av komfortable hverdags- og sportsklær av utsøkt kvalitet og design. Den klassiske grå genseren har fulgt oss i mange tiår allerede som et stilikon og funksjonell følgesvenn på idrettsbanen eller i byen. Det er flere grunner til at din neste genser i grått burde kjøpes hos oss. Vi har et omfattende utvalg av ulike stiler og design med varierende passformer og funksjoner. Er du på utkikk etter en genser som er tettsittende og varmende? Eller er du mer av typen som ønsker en lettere genser i pustende bomull som en overdel etter trening? Hos oss finner du begge deler og mye mer! Vi har klassiske designdetaljer eller gensere i grått med mer radikale fargekombinasjoner for den mer vågale.

Hvordan pleier jeg min grå genser best mulig?

Det er flere ting en burde huske på når en skal vaske og stelle en klassisk genser fra adidas i grått. Noe av det viktigste er å unngå blekemidler, og at vasketemperaturen ikke overstiger 40 grader for å unngå krymping eller slitasje. Det kan også være lurt å merke seg at dette er plagg som kun bør vaskes med lignende farger og at stryking av motiver på genseren ikke er å anbefale for å unngå skader.