alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grønne gensere

 
[25]
Go-To Anorakk GrønnGo-To Anorakk Grønn

Go-To Anorakk

Menn Golf

Skap et sporty og urbant antrekk med grønne gensere fra adidas

Grønt er skjønt sies det, men grønt er også sporty, edgy og spennende – i alle fall når vi snakker om grønne gensere fra adidas. Genserne er skapt i ekte adidas-stil hvor det funksjonelle møter det trendy, og du kan bruke dem til både trening og på fritiden. En grønn jumper kan brukes til det meste, og du finner dem i mange ulike varianter her hos oss. Du kan for eksempel kjøpe en grønn treningsgenser med fukttransporterende og pustende egenskaper. Disse passer ypperlig til trening, og du tar dem enkelt av og på deg underveis i treningen. Andre grønne gensere er derimot perfekte når du skal sette sammen et antrekk som oser av kul gatemote.

Slik styler du en grønn genser

En grønn damegenser som stopper rett over navlen er rett og slett rålekkert med skjørt, boots og en caps. Hvis du ønsker en avslappet look, kan du bruke den samme genseren med leggings, sneakers og en skinnjakke. Menn kan like enkelt variere antrekket ved å bruke en grønn jumper sammen med joggebukse eller jeans. Genseren blir mer avslappet og sporty med joggebuksen, men når du skal ut og være med venner, er det jeansen du bør velge. Sleng over deg en bomberjakke helt til sist og finn frem sneakers med 3-Stripes, og du er klar for å imponere på gaten.

Ta godt vare på din nye grønne jumper

Uansett hvilken variant du ender opp med å velge deg, anbefaler vi at du sjekker vaskeinstruksjonene nøye for å ta best mulig vare på plagget ditt. Enkelte gensere bør for eksempel kun vaskes på lav varme. Du må også være obs på eventuelle motiv – det kan hende at du ikke kan stryke dem. Vask gjerne genserne på vrangen for å være på den sikre siden.