alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Gule gensere

 
[13]
Entrada 22 Treningsoverdel
Essentials Fleece Genser
Entrada 22 Genser
Future Icons 3-Stripes Genser
DISNEY BAMBI GRAPHIC GENSER
adidas x Classic LEGO® Genser
adidas x Classic LEGO® Bricks Genser
Condivo 18 Player Focus Treningsoverdel

Gult er kult med gule gensere fra adidas

Det hersker liten tvil om at gult er en råkul farge, og vi elsker alle plagg i denne gøyale og livlige fargen. Selv om mange kanskje forbinder gult med påske, er det faktisk en mental farge som fremmer og styrker evnen til læring. Mange forbinder gult med optimisme og glede, og fargen representerer dessuten ungdommelighet. Gule gensere fra adidas kan derfor tilføre et livlig og muntert uttrykk til ethvert antrekk.

Slik velger du riktig genser

Når du skal velge den perfekte gule genseren fra adidas, bør du først og fremst tenke over hva du skal bruke den til. Dersom du vet at du skal trene og svette med den på, bør du gå for pustende og fukttransporterende materialer som holder deg tørr og komfortabel under hele treningsøkten. Disse genserne er så fine at de også like godt kan brukes til hverdags. Da er det imidlertid lurt å vaske den først. Følg vaskeanvisningene i plaggene og unngå skyllemiddel for best mulig resultat. Noen plagg kan tørketromles, men som regel er det best å la klærne lufttørke. Dette sparer dem nemlig for unødig slitasje, og det kan forlenge plaggenes levetid betydelig.

Bredt utvalg av gule gensere fra adidas

Hos adidas har vi et bredt utvalg av gule gensere i ulike modeller og størrelser. Ser du etter en genser som holder deg varm mens du trener om vinteren? Trekk på deg en deilig fotballgenser og få inn treningsøkten uansett hvordan været er. Den kule kontrastbånddetaljen fremhever adidas Badge of Sport, og den normale og gode passformen sørger for uhindret bevegelsesfrihet. Er du mer på jakt etter en avslappet poloskjorte med rugby-inspirert look? Velg en kul genser i gult, grønt og grått som er perfekt til lange morgener hjemme, avslapping hjemme eller en tur ut med venner.