alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Røde gensere

 
[16]

Rå treningsmote med røde gensere fra adidas

Røde gensere er et godt valg for alle som ønsker å skille seg ut med en sterk og klar farge. Fargen kan vekke sterke følelser og du blir nesten garantert lagt merke til med røde klær. Rødt symboliserer blant annet energi, vilje, mot og livskraft, og dermed passer røde treningsgensere bra når du ønsker å gi litt ekstra på trening. Det er for eksempel mange fotballag som har røde drakter, og du finner derfor røde treningsoverdeler i utvalget vårt med emblemet til forskjellige populære fotballklubber. Disse passer perfekt for deg som vil ha behagelige treningsklær med gode egenskaper, samtidig som du ønsker å vise verden nøyaktig hvilket lag du heier på. I tillegg kan du kjøpe ensfargede røde pullovere, røde jumpere og røde fleecejakker som ikke dekoreres med annet enn Trefoil-logoen og kanskje noen diskré 3-Stripes – bare fargen er nok til at plagget blir et blikkfang.

Røde treningsoverdeler til trening og fritid

Vi har et stort utvalg av røde gensere som passer til ulik bruk. Vi anbefaler en rød crew genser for å skape en urban og autentisk stil på fritiden, mens en rød fleecejakke passer bra til utendørstrening og til fjellturer. Du bør derfor tenke godt over hva du skal bruke plagget til før du bestiller. Langermede røde treningsgensere passer godt til fotballtrening, løping og andre uteaktiviteter på kjølige dager. Materialet transporterer fukt og puster godt, slik at du bevarer en god komfort under hele økten. Se gjerne etter gensere med glidelås for å kjapt kunne ta den av og på mens du trener. Gensere med glidelås i halsen er greie å ha til trening på kalde dager når du vil holde deg varm, men allikevel slippe inn luft. Enkelte modeller har praktiske lommer som lar deg trygt oppbevare småting som nøkler og mobil. Dermed slipper du gjerne å dra med deg en ekstra bag eller ryggsekk.