alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Rosa gensere

 
[29]
Entrada 22 Treningsoverdel
Entrada 22 Treningsoverdel
adidas by Stella McCartney Sportswear Hettegenser
Soft Loose Cardigan
Crew Genser
Hyperglam Crop Crew Genser
Genser
Crew Genser
DISNEY BAMBI GRAPHIC GENSER
Arsenal Pre-Match Warm Overdel
adidas Z.N.E. Sportswear Genser
Crew Genser
Hyperglam Fleece Genser
Triple Trefoil Woven Half-Zip Genser
Genser
PK MIDLAYER W
Juventus Warm Overdel
Terrex Agravic XC Race Overdel
Studio Lounge Botanical Dye Sport Crew Genser
Graphics United Crew Genser
Studio Lounge Fleece Genser
adidas Sportswear Studio Lounge Summer Crew Genser
Future Icons 3-Stripes Genser
LOUNGEWEAR Genser

Føl deg fresh og fin i rosa gensere fra adidas

Det spiller ingen rolle om du skal på fest, rocke gatemoten eller yte ditt beste på trening: Rosa gensere kommer godt med for alle aktive mennesker med sans for duse og friske farger. adidas tilbyr genserne i forskjellige varianter og modeller, alt etter hva du ønsker å bruke dem til. Du finner for eksempel rosa løpegensere i utvalget som lar deg suse av sted i full komfort, samtidig som stilen din er godt ivaretatt. Disse lages av mykt collegestoff med pustende egenskaper, kroppsnær fasong og tommelhull i ermene. Formede ermer, deilig hette og store kengurulommer gjør stilen komplett. Løpegenserne lages med praktiske detaljer som refleks, slik at du øker synligheten i trafikken. Se gjerne etter modeller som lages av resirkulerte materialer for å ta et miljøbevisst valg.

Det perfekte plagget til restitusjon: Rosa genser fra adidas

En rosa genser fra adidas i mykt og deilig collegestoff er det perfekte plagget når du skal slappe av etter en hard treningsøkt. Vi har klassiske modeller med Trefoil, adidas Badge of Sport og 3-Stripes, samt moderne og trendy crop genser varianter. En rosa cropped hettegenser er superkul sammen med både joggebukser, skjørt og jeans, og du styler dem opp og ned ved å variere sko og underdel. Du finner også crew gensere i utvalget i bomberlengde, perfekt når du vil ha et allsidig basisplagg til hverdagsbruk.

Ta godt vare på dine rosa gensere

Genserne lages av materialer som mykt collegestoff, fleece og polyester. Noen av ekstra detaljer som hetter og glidelås. Uansett hvilken variant du velger, må du passe på å vaske dem med lignende farger og bruke skånsomt vaskemiddel. Det skal som regel bare noen små grep til for å få de nye plaggene dine til å bevare sitt fine utseende lengst mulig.