alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte gensere

 
[102]
Y-3 Knit Cardigan SvartY-3 Knit Cardigan Svart

Y-3 Knit Cardigan

Y-3

1 / 3
Sideav 3

Når stil og komfort er i fokus: Svarte gensere fra adidas

Svarte gensere er et basisplagg vi omtrent ikke klarer oss uten, spesielt ikke i en aktiv hverdag. Genserne passer godt til trening og til sofakos. Hvis du trener utendørs og trenger noe å ha over deg under oppvarmingen, er en svart genser fra adidas midt i blinken. Fargen passer til resten av treningsklærne dine uten problem, og du tar den enkelt av deg når du blir varm. Bare husk på å ta den på igjen etter trening før du blir kald og stiv! Se gjerne etter varianter med glidelås i halsen for å ha mulighet til å få litt frisk luft mot kroppen når du blir for varm. Modeller med hel glidelås har den fordelen at de er enkle å ta av og på seg i full fart. Uansett hva du velger, kan du føle deg trygg på at materialet er av topp kvalitet. Vi bruker mye collegestoff og andre bomullsblandinger, samt polyester.

En svart genser for enhver anledning

Hvilke svarte gensere du bør velge, kommer helt an på hva du ønsker å bruke den til. Se gjerne etter en treningsoverdel som puster godt og som fjerner svette og fuktighet, dersom du ønsker å bruke den til fotballtrening, løping og andre utetreninger. Sportsmodellene fås ofte med snorjustering, slik at de sitter som støpt mens du beveger deg. Hvis det er restitusjon som står på programmet, anbefaler vi en romslig variant i myke materialer som føles deilig ut mot huden. Disse genserne ser like stilige ut sammen med jeans som med leggings eller joggebukser, og det er akkurat det du trenger en avslappet søndagsmorgen. For de mer vågale, kan vi friste med gensere med dristige motiv som kan styles både opp og ned. Uansett hva du velger, er i alle fall én ting sikkert: Svart kan brukes med det aller meste av farger!