alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Svarte gensere

 
[133]
Crew Genser SvartCrew Genser Svart

Crew Genser

Originals

Adicolor Classics 3-Stripes Crew Genser
Entrada 22 Treningsoverdel
Future Icons 3-Stripes Genser
Adicolor Classics Cut Line Crew Genser
adidas SPRT Crewneck Genser
Entrada 22 Treningsoverdel
ALL SZN Fleece Genser
Arsenal DNA Crew Genser
Entrada 22 Sweat Overdel
3-Stripes COLD.RDY Hettegenser
Adicolor Classics Teddy Fleece Half-Zip Jakke
Trefoil Crew Genser
Loose Disney Genser
Juventus Graphic Crew Genser
Club Quarter-Zip Genser
AEROREADY Studio Loose Genser
Entrada 22 Genser
Future Icons Badge of Sport Genser
Adicolor Classics Trefoil Crewneck genser
Quarter-Zip Pullover
Y-3 Graphic Hettegenser
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes Genser
Terrex Everyhike Half-Zip Fleece Jakke
Adicolor 3-Stripes Long Sleeve Poloskjorte
Terrex Multi Primegreen Full-Zip Jakke
Future Icons Badge of Sport Quarter-Zip Genser
Future Icons 3-Stripes Crew genser
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Crewneck Genser
Juventus DNA Crew Genser
Adicolor Classics Genser
Terrex Hike 1/2 Zip Fleece
Texture Print Crew Genser
Techrock Flooce Wind Hooded Jakke
Essentials Logo Genser
Black Panther Graphic Hettegenser
Stadium Fleece Badge of Sport Genser
Techrock Flooce Wind Hooded Jakke
Terrex Tech Flooce Hiking Fleece
Terrex Logo Graphic Hettegenser
Authentic 1/4-Zip genser
adidas by Stella McCartney Genser
Adicolor Contempo Crew Genser
Trefoil Crew Genser (store størrelser)
1 / 3
Sideav 3

Når stil og komfort er i fokus: Svarte gensere fra adidas

Svarte gensere er et basisplagg vi omtrent ikke klarer oss uten, spesielt ikke i en aktiv hverdag. Genserne passer godt til trening og til sofakos. Hvis du trener utendørs og trenger noe å ha over deg under oppvarmingen, er en svart genser fra adidas midt i blinken. Fargen passer til resten av treningsklærne dine uten problem, og du tar den enkelt av deg når du blir varm. Bare husk på å ta den på igjen etter trening før du blir kald og stiv! Se gjerne etter varianter med glidelås i halsen for å ha mulighet til å få litt frisk luft mot kroppen når du blir for varm. Modeller med hel glidelås har den fordelen at de er enkle å ta av og på seg i full fart. Uansett hva du velger, kan du føle deg trygg på at materialet er av topp kvalitet. Vi bruker mye collegestoff og andre bomullsblandinger, samt polyester.

En svart genser for enhver anledning

Hvilke svarte gensere du bør velge, kommer helt an på hva du ønsker å bruke den til. Se gjerne etter en treningsoverdel som puster godt og som fjerner svette og fuktighet, dersom du ønsker å bruke den til fotballtrening, løping og andre utetreninger. Sportsmodellene fås ofte med snorjustering, slik at de sitter som støpt mens du beveger deg. Hvis det er restitusjon som står på programmet, anbefaler vi en romslig variant i myke materialer som føles deilig ut mot huden. Disse genserne ser like stilige ut sammen med jeans som med leggings eller joggebukser, og det er akkurat det du trenger en avslappet søndagsmorgen. For de mer vågale, kan vi friste med gensere med dristige motiv som kan styles både opp og ned. Uansett hva du velger, er i alle fall én ting sikkert: Svart kan brukes med det aller meste av farger!