alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennissokker

 
[85]
Tech Sokker BeigeTech Sokker Beige

Tech Sokker

Sportswear

1 / 2
Sideav 2

Endelig er tennissokker på vei inn i motebildet igjen

Selv om det i de siste årene har blitt mer og mer vanlig å bruke korte sokker både om sommeren og vinteren, virker det nå som om sokkemoten er i ferd med å snu. Dette betyr ikke nødvendigvis at ballerinasokker er på vei ut, men at halvlange tennissokker er på vei inn. I stedet for å dra opp de gamle tennissokkene fra skuffen, bør du skaffe deg nye og freshe par for suveren komfort og stil. Bruk halvlange sokker med shorts og et par flate joggesko, eller du kan gå med dem til klassiske slippers hvis du skal en rask tur på butikken. Tennissokker er like fine og praktiske til hverdags som til trening. Vi anbefaler alle å ha et utvalg av forskjellige modeller for hånden, slik at du har et nytt og rent par hver dag.

Bredt utvalg av stilige adidas tennissokker

Hos adidas finner du et bredt utvalg av stilige og komfortable adidas tennissokker til herre, dame og barn. Her finner du alt fra helsvarte varianter med et lite Trefoil-emblem øverst til hvite sokker med klassiske 3-Stripes og store og tydelige Trefoil-logoer. Gå for sokker i svart og hvitt, eller velg varianter med fargerike logoer og 3-Stripes dersom du vil ha en kreativ og morsom vri på antrekket. Ser du etter tennissokker til treningsbruk? Velg pustende sokker som støtter alle slags manøvrer. Disse sokkene sørger for en sikker følelse fra oppvarming til restitusjon, samtidig som stoffet er tynt nok til at det ikke føles klumpete. Skal du ut og løpe og ser etter sokker med god demping? Velg sokker med forbedret demping fra hæl til tå, en jevn tåsøm og innstrikket støtte ved fotbuen for en suveren passform. Uansett hva slags tennissokker du ser etter, så er vi sikre på at du finner flere modeller som faller i smak her hos oss.