alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Armbånd og svettebånd

 
[5]

Tidløse, klassiske og stilige armbånd og svettebånd fra adidas

Svette er en naturlig del av enhver treningsøkt. Man kan vel også si at dersom du ikke svetter, trener du ikke hardt nok. Svette kan imidlertid også være til bry for mange, og det er ikke ideelt med et dryppende ansikt på tennisbanen eller på treningssenteret. Med armbånd og svettebånd fra adidas trenger du ikke å bekymre deg for å svette under treningsøkten. Glem alt om å bære rundt på en klut eller et håndkle – disse praktiske armbåndene er designet for å tørke bort svetten. Dermed kan du fokusere på det du driver med, nemlig treningen. Uansett om du spiller tennis, løper eller bare går tur i varmen, er dette et uvurderlig tilbehør som enhver treningsentusiast bør ha for hånden.

Armbånd som er designet for å tørke bort svette

Svettebånd fra adidas er like komfortable som de er praktiske. De er laget av en blanding av bomull, polyakryl, elastodien og polyester, og de kommer i én størrelse som passer de fleste. Velg mellom sorte eller hvite armbånd etter hva du foretrekker. Det absorberende stoffet på armbåndene holder saltet borte fra øynene og håndterer svetten på en perfekt måte. Den mykt strikkede konstruksjonen gjør at dette armbåndet garantert blir en ny favoritt, mens den tettsittende passformen sørger for at armbåndet er på plass akkurat når du trenger det. Du kan velge mellom små eller store svettebånd – og kanskje bør du ha en av hver?

Ikke glem riktig pleie og vedlikehold

Uansett hva slags klær eller utstyr du har, er det viktig med riktig pleie og vedlikehold slik at produktene holder seg fine lenge. Det viktigste er å følge vaskeinstruksjonene, og som oftest er det lurt å unngå tørketrommel og skyllemiddel som begge kan skade materialene og egenskapene til utstyret. Dersom du er usikker, bør du satse på skånsomme vaskeprogram og bruke skånsomt vaskemiddel for å være på den sikre siden.