alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

HIIT

 
[85]
1 / 2
Sideav 2

Kle deg klar for en økt med HIIT

Kommer en travel livsstil med jobb og barn i veien for treningen? For det første, så er du ikke alene. For det andre, så kan HIIT løse problemet: Med korte, intense intervaller kan du komme deg gjennom en fullverdig treningsøkt på under en halv time. Når du skal velge klær for en økt med HIIT er det viktig å finne treningstøy som kan holde følge med deg i hver bevegelse. adidas har et stort utvalg av tights i pustende materialer som vil unne deg de høyeste kneløftene og de dypeste knebøyene, og overdeler i myke elastiske stoffer som vil holde deg tørr selv etter de mest intense økter. Enten du trener hjemme eller på treningsstudio, så får du ekstra energi av å ha stilen på plass og ved å føle deg vel – dette vet adidas. Derfor tilbyr vi komfortabelt og funksjonelt treningstøy med flere forskjellige uttrykk og farger, og tights med og uten kompresjon, slik at du kan yte maksimalt i hvert sett.

Støtte og smidighet i hver bevegelse

I treningstøy fra adidas kan enhver økt bli bedre, takket være god støtte og myke, glatte materialer. Enten du skal terpe på styrke eller kondisjon har adidas noe som vil passe for deg.De tettsittende overdelene følger kroppens smidighet og lar deg bevege deg som du vil uten hindring, og med mesh-paneler på de viktigste stedene vil du holde deg tørr og i gang, selv på de varmeste dager. Tøyet er av lette materialer, så du enkelt kan pakke det med deg og ta en økt i lunsjpausen.

Ta vare på klærne

Treningstøy fra adidas er laget i slitesterke materialer som bør vaskes på skånsomt og ikke for varmt program, slik at de tekniske funksjonene i klærne opprettholdes best mulig. Når du følger vaskeinstruksjonene forsikrer du at treningstøyet kan vare økt etter økt, år etter år.