alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Tall

 
[185]
1 / 4
Sideav 4

Tall klær for våre flotte, høye kunder

adidas har et bredt utvalg av klær til både trenings- og fritidsbruk, uavhengig av aktivitetsnivået ditt. Klærne kan brukes på treningssenteret, så vel som på byturer – og selvsagt også hjemme i stua. Vi er helt sikre på at du finner akkurat det du ser etter i kolleksjonen vår, uansett hvilken kroppsform du har, hvor høy du er eller hvilken størrelse du bruker. Vi har blant annet en rekke tall klær til våre høye, flotte kunder som ønsker litt ekstra lengde på klærne sine. Alle som er høye kjenner igjen følelsen av å ha bukser som ikke rekker helt ned, topper som glir opp og kjoler som er for korte til å kunne brukes. Dette er vi i adidas klar over, og derfor har vi utviklet et bredt utvalg av tall klær som gjør at du unngår disse utfordringene. Med tall klær som passer for din kroppsform og høyde, vil du endelig få klær som er lange nok uten å bli for store.

Bredt utvalg av stilige adidas tall klær

I tall-kolleksjonen til adidas finner du et bredt og variert utvalg av klær for høye damer og menn som er like komfortable som de er stilige. Enten du ser etter klær til fritidsbruk eller trening, finner du alt du trenger her hos oss. Vi har ulike hettegensere, trøyer, t-skjorter og andre overdeler som kan styles på forskjellige måter for forskjellige anledninger. I tillegg har vi joggebukser, bukser, tights, shorts og andre underdeler med ekstra benlengde som gjør at du ikke trenger å plages av bare ankler lenger. Alle klærne våre er produsert av materialer av høy kvalitet, og takket være samarbeidet vårt med Better Cotton Initiative bidrar vi til å forbedre bomullsdyrking globalt. Dermed kan du ha god samvittighet når du bruker klær fra oss.