alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Icon klær

 
[17]

Se basisplagg i nytt lys med Icon klær

I samarbeid med Pharrell Williams har vi utviklet et unisex basisutvalg som treffer den perfekte balansen mellom komfort og eleganse. Icon klær leverer en frisk minimalistisk stil med rette linjer og et monokromatisk uttrykk som legger fokuset på deg. Basisplagg vil ikke bare fremheve dine unike trekk, de vil også være lett å style og kombinere med det du allerede har i garderoben. Det er ikke mye du må legge til, for vi har allerede bygget inn refleksdetaljer, velkjent 3-Stripes og andre subtile elementer som vil gi et moderne løft til antrekket ditt. Mindre er mer, for Icon klær vil understreke hva som gjør deg til deg.

Icon klær for din spontane hverdag

Ta med deg helgen når mandagen treffer, for disse Icon klærne er både sofa- og gatevennlige. Designet både for dine mest avslappede og aktive momenter, vil disse delene gli sømløs inn i din spontane hverdag. Med en avslappet form og behagelig snitt vil Icon klær passe like bra på trening som hjemme. Med strammesnor og elastisk liv får du frihet i bevegelse og passform. Myke materialer som 100 % college-stoff i bomull forankrer den komforten du fortjener om du slapper av eller varmer opp. Uansett med en nedtonet gate-smart stil blir de det ultimate hjemmeklærne du ikke vil gjemme.

La ditt plagg leve sitt beste liv

Med en robust konstruksjon og tidløs design er disse Icon klærne noe du kan bruke mye og lenge. La dem? gjøre det beste for deg ved å ta vare på dem som de fortjener. Se vaskeanvisningene vi har gjemt inne plagget ditt. Å bruke riktig program og temperatur er en enkel måte å bevare komforten du forelsket deg i. Følg også ekstra pleie-informasjon for å få det meste ut av materialene. For eksempel ved å bruke mildt vaskemiddel eller vaske den separat kan være det lille ekstra som gjør at ditt Icon plagg vil leve sitt beste liv.