alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Joggebukser og treningsbukser

 
[215]
1 / 5
Sideav 5

Komfortable og stilige treningsbukser og joggebukser

Det er få plagg som er så komfortable og deilige å ha på seg som joggebukser. Det er også grunnen til at dette ikoniske plagget finnes i de aller fleste garderober. Det er et svært populært plagg å bruke både hjemme og på trening. Hos adidas finner du en rekke ulike treningsbukser og joggebukser i ulike varianter, størrelser og materialer. Her får du alt fra ettersittende treningsbukser med praktiske pustende og svettetransporterende egenskaper til modeller som er robuste og vannavstøtende, perfekte for en løpetur utendørs i all slags vær. Selvsagt finner du også en rekke behagelige og løse joggebukser som er perfekte å bruke til en lat søndag hjemme med familien. Disse er gjerne lette, myke og behagelige. De har praktiske lommer, slik at du alltid får med deg blant annet mobilen din. Med stilige detaljer som 3-Stripes nedover buksebenet og Trefoil-logoen, vil du garantert føle deg like fin som komfortabel når du har på deg disse buksene.

Skap ulike uttrykk med forskjellig adidas tilbehør

Hos adidas finner du trenings- og joggebukser til både herre og dame i klassiske farger som svart og grått, men også i sprekere fargekombinasjoner. Du kan for eksempel kombinere en iøynefallende farge med en mer nøytral overdel og et par hvite joggesko, eller du kan slå til og velge tilbehør i knallfarger for å virkelig skille deg ut på treningssenteret eller på løpeturen. Mange foretrekker å kombinere en klassisk modell i svart med en av de tidløse adidas t-skjortene eller hettegenserne for å skape et gjennomført og sporty uttrykk. Disse stilige joggebuksene kan kombineres med det meste, avhengig av hva du skal og dine preferanser. Derfor anbefaler vi å ha et utvalg av forskjellige varianter for hånden, slik at du alltid har en komfortabel, myk og deilig bukse klar i garderoben din – uansett hva du skal.