alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Joggebukser og treningsbukser

 
[401]
Våre joggebukser og treningsbukser fra adidas utstråler kvalitet, og når du tar dem på, er du klar for fjell, natur og trening. Med joggebukser og treningsbukser kan du vise frem dine tøffeste ferdigheter, og forbedre prestasjonsnivået ditt. Vi tilbyr joggebukser i bomull, polyester og resirkulert polyester, som alle passer for sporty mennesker, enten det dreier seg om lett trening eller å tilbringe fritiden utendørs. Vi verdsetter god sportsånd og med joggebukser og treningsbukser fra adidas, kan alle vise frem sin unike stil. 3-Stripes sitter perfekt når du trener, med tilbehør som sidelommer og snorer. Kjøp adidas joggebukser og treningsbukser i den modellen som passer deg, enten slim eller regular fit. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at buksene hjelper deg å prestere under alle forhold.
1 / 9
Sideav 9

Trenings- og joggebukser til trening og fritid

Du trenger ikke velge mellom stil og komfort når du kan få begge deler i vårt utvalg av adidas trenings- og joggebukser. Fra de klassiske, kjente designene til de aller siste stilene og helt til de offisielle sportslagbuksene, så er det noe for alle og enhver. Vide treningsbukser som rommer lag på lag med flere bukser, og som du kan ta av når du har varmet opp, eller varmere joggebukser til en komfortabel, avslappet ettermiddag.

Tøft uttrykk med adidas joggebukser

Legg litt ekstra stil til antrekket ditt! Du kan velge knallfarger og stilige trykk sammen med merkedetaljer som Trefoil-logoen og de ikoniske 3-Stripes fra adidas. Disse tidløse trenings- og joggebuksene er laget for å vare og kommer til å bli et kjærkomment tillegg til din sportsgarderobe. De er dømt til å bli dine favoritter i haugen din med treningsklær, som du kan ha på deg sesong etter sesong.

Treningsbukser med utmerkede materialer

Våre adidas joggebukser er laget av resirkulert polyester fleece som sparer på verdens ressurser og som føles mykt mot huden. Vi har adidas treningsbukser laget av fransk frotté som gir en ekstra stretch og myk følelse. Enten du skal avgårde på trening eller bare ha en komfortabel ettermiddag, så finner du en joggebukse som passer til deg. Detaljer som dype lommer for å varme hendene på kalde dager eller treningsbukser som er laget i et materiale som holder deg tørr treningen gjennom. Se etter det som passer deg best. Designerne i adidas har alltid ergonomien sammen med estetikken i tankene når de lager produkter som skal passe til din kropp og la deg yte ditt beste. Treningsbuksene lar deg varme opp, kjøle deg ned og slappe av etter en treningsøkt. Så bare utforsk sortimentet for å skjemme deg selv bort.