adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

adidas joggebukser

 
[304]
1 / 7
Sideav 7

JOGGEBUKSER OG TRENINGSBUKSER FRA ADIDAS

Få plagg sikrer samme komfort som joggebukser – et ikonisk plagg synonymt med avslapning for mange og trening for andre. Den allsidige bruksverdien i joggebukser gjør det mulig å være like komfortabel på trening som til fredagskosen med familien. adidas har en rekke ulike treningsbukser i tettsittende, løs og normal passform og med klassiske design i en svart og hvit fargepalett, den klassiske grå og mer spreke fargekombinasjoner. Se om du finner din favoritt blant joggebukser og treningsbukser fra adidas i nettbutikken.

Her er et utvalg av adidas’ treningsbukser til dame, herre og barn:

  • Cozy: Disse luksuriøse joggebuksene kommer i myk velur av 79 % bomull og har – den moderne utformingen til tross – tydelige røtter i det klassiske adidas-uttrykket med striper langs siden og et sporty design.
  • Coeeze: Varm komfort og romslig passform er nøkkelord for Coeeze-buksene, som kommer i fleece av 77 % økologisk bomull og 23 % resirkulert polyester. Du kan velge mellom svart, gråmelert og rød – alt etter humør, men alltid med ypperste komfort!
  • adidas Z.N.E: adidas Z.N.E-kolleksjonen er utviklet for øyeblikkene mellom konkurranser, kamp og høyt tempo, og har fukttransporterende Climalite-teknologi i materialene, som hjelper med å holde deg tørr og komfortabel før, under og etter trening. Du finner treningsbukser i ulike passformer, alt etter hva du selv synes er mest komfortabelt.
  • Essentials 3-Stripes: Disse klassiske joggebuksene har adidas’ ikoniske tre striper nedover langs bena, og kommer i modeller til dame, herre og barn. Buksene er laget i 70 % bomull og 30 % resirkulert polyester-fleece for økt komfort og klassisk adidas-stil.
Relaterte produkter

Sjekk ut det brede utvalget av Bukser på adidas.no