alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Dyreklær

 
[86]
Future Icons Cotton Hybrid Animal Print Tights
Future Icons Animal Print Leggings
Future Icons Animal Print Leggings
Future Icons Animal Print Tanktopp
adidas by Stella McCartney Color Blocked Treningsoverdel
Future Icons Animal Print Genser
adidas by Stella McCartney Color Blocked Treningsoverdel
adidas by Stella McCartney Animal Print Hettegenser
Future Icons Hybrid Animal Print Cotton Regular T-skjorte
FastImpact Running Leopard 7/8 Tights
AEROREADY Sport Icon Animal Print Sports-BH
Future Icons Hybrid Animal Print Cotton Regular T-skjorte
Future Icons Animal Print Genser
adidas by Stella McCartney Woven Treningsoverdel
Future Icons Hybrid Animal Print Cotton Loose Half-Zip Kjole
Future Icons Animal Print Tanktopp
Optime AEROREADY Sport Icon Animal Print 7/8 Tights
adidas x Rich Mnisi løpetights
Tennis Rich Mnisi Woven jakke
adidas Sportswear Future Icons Feel Fierce Graphic Genser
Own the Run Tiger Camo Running Shorts
adidas Training Light-Support Long-Line Tiger-Print BH
adidas Sportswear Future Icons Feel Fierce Graphic Hettegenser
Rich Mnisi T-skjorte
Tights
Short Tights
Short Tights
adidas Sportswear Future Icons Feel Fierce Graphic Genser
Tennis Rich Mnisi Primeknit Kjole
Genser
adidas Sportswear Future Icons Feel Fierce Graphic Leggings
Run Icons Allover Print Running Shorts
Optime Fierce Training 7/8 Tights
Rich Mnisi Kjole
adidas Tiger Print Bukse
Tiger-Print Genser
BH-topp
Tights
Techfit Fierce Long Tights
BH-topp
Designed 2 Move Seasonal T-skjorte
Optime Fierce Training 7/8 Tights
FARM Rio AEROREADY 3-Stripes Print Sports Crop Top
1 / 2
Sideav 2

Stilige og elleville sportstrender: Klær med dyremønster

Hva mener vi egentlig med dyreklær? Jo, vi mener iøynefallende og superkule klær med dyremønster! Du finner et stort utvalg av mønster og plagg med dyriske motiv fra adidas i våre kolleksjoner, enten du vil ha en hettegenser, tights eller sportstopp. Mønstre som leopard, slange og sebra passer perfekt til den motebevisste damer og menn som elsker å fremheve en personlig og unik stil. Du kan samtidig føle deg trygg på at kvaliteten er godt ivaretatt, ettersom plaggene er utviklet med stort fokus på egenskap og funksjoner. Treningsklærne lages for eksempel av fukttransporterende materialer som puster.

Dyreklær med avanserte egenskaper

La oss se nærmere på hvordan morsomme trender kan kombineres med avanserte funksjoner. Treningstights er for eksempel tilgjengelig med midje i ulike høyder. Det betyr at du kan få tightser med høy midje, kompresjon og elastisk liv for full komfort når du skal ned i knebøy. Tenk over hvilken passform du ønsker å ha på klærne dine. Tettsittende plagg passer bra til løping, tennis og annen høyintensiv sport, men på fritiden kan det være bedre å velge en løsere passform som føles behagelig ut når du slenger i sofaen eller henger med venner.

Slik styler du iøynefallende klesplagg

Hvis du ønsker å tone ned antrekket, anbefaler vi å kombinere iøynefallende dyremønster med klassiske, rene farger. Du kan for eksempel kombinere tights med slangemønster med en enkel, svart treningstrøye. Hvis du derimot har på deg en leken hettegenser med leopardmotiv, kan du kombinere den med en enkel svart leggings eller et knelangt skjørt. Det må allikevel sies at det kan være superkult å kjøre stilen helt ut med matchende tights og genser når du føler deg litt ekstra sprelsk. Du kan også velge sportsklær med dyremønster som også har ikoniske adidas-detaljer som klassiske 3-Stripes og Trefoil-emblem.