alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gule klær

 
[180]
1 / 4
Sideav 4

Gå for gull i gule klær

Enten det er til trening eller hverdags så vet du at gule klær signaliserer full kontroll og selvsikkerhet. Du kan finne plagg for alle slags aktiviteter i denne selvsikre fargen, som for eksempel en crewneck genser laget med fleece og resirkulert polyester som er perfekt for litt kjøligere temperaturer, og det myke stoffet gir deg en behagelighet og komfort det kan bli vanskelig å være foruten. Produkter i Primegreen-serien lages med resirkulerte og høytytende materialer, så du kan både slå et slag for miljøet og din personlige stil i ett. En shorts i sateng er et utmerket tilskudd til sommergarderoben eller for et glimt av solskinn på kalde dager når treningen flyttes til treningsstudioet. Uansett hvilke gule klær du velger, så kommer du til å ose av selvsikkerhet som signaliserer at du går for intet mindre enn gull.

Sport og hverdagsstil

Du finner gule klær fra adidas som er skreddersydde til favorittsporten din, som for eksempel en golf-poloskjorte som gir ekstra stretch for ekstra bevegelighet på banen, og fotballshortser som er spesiallagde for at du skal kunne holde deg tørr og komfortabel hele treningen igjennom. Men du finner også gule klær som du kan bære med stolthet gjennom hverdager og livet. En cropped T-skjorte er et behagelig og allsidig stilvalg, enten den pares med joggebukser eller favoritt-jeansene dine, og en myk T-kjole i bomull lar deg være klar til å løpe ut døra på rekordtid.

Tradisjonsrik selvsikkerhet

Når du sporter gule klær fra adidas gir du både deg selv og verden beskjed om at du har det som trengs. Med ikoniske 3-Stripes og Trefoil trer du inn i en lang tradisjon av selvsikkerhetsskapende stil, og hele vesenet ditt får et løft. Har du troen på deg selv har du det som trengs for å oppnå alt du ønsker, og med gule klær fra adidas kan du ta det første steget på veien til toppen.