alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Tall klær

 
[182]
1 / 4
Sideav 4

Tall klær for de som ønsker ekstra lengde på klærne

Hos adidas finner du klær til både fritids- og treningsbruk, uavhengig av aktivitetsnivået ditt. Klærne våre kan brukes på treningssenteret og på tur, så vel som hjemme i stua. Uansett hva slags klær du er ute etter, kan du være helt sikker på at vi har noe som passer. Vi har nemlig klær til høy og lave, små og store. Vi vet hvor irriterende det er å ikke finne klær som passer, spesielt hvis man er litt større eller mindre enn gjennomsnittet. De som er høye opplever ofte at plaggene er for korte, og det er lite som er så plagsomt som å ha bukser som stopper over ankelen eller topper som glir opp når du beveger. Derfor har adidas utviklet en rekke tall klær for våre høye, flotte kunder. Med tall klær får du endelig klær som passer til akkurat din høyde og kroppsform, slik at du unngår de velkjente utfordringene ved å være høyere enn gjennomsnittet.

Stilige og komfortable adidas tall klær

Blant tall klær fra adidas finner du en rekke klær for høye damer og menn som både er komfortable og stilige. Uansett om du ser etter klær til treningsspesifikke formål eller til fritidsbruk, er vi sikre på at du finner det du er på jakt etter her hos oss. Vi har en rekke ulike bukser, tights, shorts, joggebukser og andre underdeler som er ekstra lange i beina, i tillegg til t-skjorter, trøyer, hettegensere og andre overdeler som ikke glir opp og ser for korte ut. Vi anbefaler alle å ha et utvalg av forskjellige tall klær i garderoben av ulike slag, slik at du alltid har klær som passer din kroppsform. Alle våre klær er produsert av materialer av høy kvalitet. Takket være vårt samarbeid med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsdyrking globalt, kan du også ha god samvittighet når du bruker klær fra adidas.