alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvite klær

 
[935]

Hvite klær som passer til alt 

Vi har et eventyrlig utvalg av hvite klær til folk i alle aldre. Alle trenger et plagg eller to som kan matches med alt. Hvitt er alltid en aktuell farge og vil aldri gå av moten. Hvitt slår aldri feil og går til det meste, enten det er andre fargerike, mønstrede plagg eller ton-i-ton. Hvite klær kan brukes til en hverdagslig outfit eller for en mer stilig look under en bytur. Ethvert antrekk som består av et hvitt plagg, vil med andre ord være et godt gjennomført antrekk. Hos adidas finner du en mengde hvite klær til barn, damer og menn, og i sortimentet vårt finner du hvite klær som passer alle fasonger, størrelser og passformer. Vi har også hvite plagg med mønster, 3-Stripes og Trefoil, og du kan du være sikker på å finne ditt hvite drømmeplagg hos oss. 

Hvite klær til enhver sesong 

Hos oss finner du en mengde hvite plagg, enten du er på utkikk etter en ny shorts, hettegenser, sports-BH, treningstøy eller jakke. Vi hjelper deg med å gjøre deg stilig og klar for treningssenteret, løpeturen, fotballbanen og byturen. Vi tar også vare på deg vinter som vår, sommer som høst. Hos oss finner du hvite klær som tar deg gjennom den kalde vinteren, for eksempel en hvit parkas, og flotte tennisskjørt til de varme dagene hvor du serverer raske og harde slag på rekke og rad mot motstanderen. Vi har også hvite fotballskjorter som puster og hvite BH-er som sørger for utmerket støtte, og selvfølgelig mange andre funksjonelle, komfortable og hvite plagg. 

Vedlikehold av hvite klær 

Hvite klær er dessverre uvarige i sammenligning med mørkere tøy. Men, det er mye som kan gjøres for å beholde det hvite plagget ditt hvitt så lenge som mulig. Som en huskeregel skal hvitt tøy vaskes med lyse, lignende farger. Husk alltid å sjekke vaskelappen som følger med plagget ditt for best bevaring av tøyet. Man skal også bruke vaskemiddel egnet for hvitt tøy, og hvite klær drar fordel av å henges til tørk med vrangen ut. Bla deg gjennom utvalget vårt for å finne ditt neste, hvite favorittplagg!