alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Petite klær

 
[45]

Petite klær for dem som ønsker klær seg i små størrelser

På adidas finner du en rekke treningsklær og fritidsklær for alle størrelser, kroppsformer og fasonger. For dem som ønsker klær i små størrelser, har vi en egen kolleksjon med petite klær som gjør at du får klær som passer godt og som ikke er for store. Vi har treningsklær som kan brukes på treningssenteret, så vel som på fotballkampen, joggeturen eller for en rolig tur i marka. Disse klærne er også like fine til fritidsbruk og kan gjerne brukes hjemme i stua. Det er lite som er så irriterende med bukser som er for lange i beina og må legges opp før bruk eller overdeler som ser for store ut. Med petite klær fra adidas slipper du dette problemet, og du finner klær her som passer akkurat din kroppsform og størrelse. Velg en komfortabel og solid turbukse som tåler en røff tur i marka, eller en funksjonell tights som gir god støtte og bidrar til at du kan løpe fortere og trene bedre. Behagelige joggebukser er uvurderlig å ha i garderoben for late søndager eller avslappende dager hjemme, mens komplette treningsdresser er både stilige og tidløse. Hos adidas er ikke størrelse, høyde eller kroppsform noen hindring – vi har kvalitetsklær til alle våre kunder!

Stilige klær i mindre størrelser

På adidas får du en rekke petite klær i mindre størrelser som vi er sikre på at du både føler deg komfortabel og fin med. Kombiner en tidløs treningsbukse med de velkjente 3-Stripes på yttersiden og en lett og ledig hettegenser med Trefoil-logoen for en sporty og stilig look. Vi har et bredt utvalg av lekre plagg som er like funksjonelle som de er fine. adidas samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsdyrking globalt, og du kan ha god samvittighet ved å bruke produkter herfra. For at plaggene skal holde seg fine lenge, må du passe på å følge vaskeanvisningene og bruke skånsomt vaskemiddel.