alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klær i store størrelser

 
[156]
1 / 4
Sideav 4

Sporty og stilige klær i store størrelser

Det har ikke alltid vært like enkelt å få tak i klær i store størrelser, men dette blir stadig vanligere i kolleksjonene til kjente merker. Hos adidas finner du et bredt utvalg av flotte klær i store størrelser som gjør at du føler deg både fin og komfortabel. I tillegg til en rekke forskjellige treningsplagg, har vi basisplagg som bukser, topper og gensere som kan brukes både hjemme til hverdags og når du skal ut. Videre har vi feminine og komfortable kjoler som er perfekte for varme sommerdager når du vil pynte deg litt ekstra.

Bruk store størrelser og føl deg komfortabel!

Vi i adidas vet ingen mennesker er like og at alle kropper er forskjellige. Derfor produserer vi klær til alle våre kunder, uansett størrelse og fasong. Hos oss kan du være trygg på at du får behagelige store klær av høy kvalitet som samtidig er stilige og moteriktige. Husk også at store klær ikke nødvendigvis betyr at klærne skal være oversized. Tvert imot, du bør velge klær som passer akkurat til din størrelse, uten å være verken for små eller for store. Det perfekte plagget skal fremheve de flotte formene dine på en flatterende måte, samtidig som de kan skjule områder som du er mindre fornøyd med.

Få treningsmotivasjon med stilig treningstøy!

Noe av det beste med å gå til anskaffelse av nytt treningstøy, er å merke hvordan treningsgleden og motivasjonen øker. Det er viktig å føle seg vel og fin, enten du skal ta deg en tur i marka eller en økt på treningssenteret. Velg gjerne en tights som gir god støtte og en flatterende figur, kombinert med en god sports-BH og en pustende overdel. Du finner garantert noe som passer perfekt til akkurat deg og din stil i vårt innholdsrike utvalg av treningsklær i store størrelser.