alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Polyester klær

 
[100]
1 / 3
Sideav 3

Gjør treningsgarderoben komplett med polyester klær fra adidas

Polyester klær fra adidas er fullspekket med avanserte egenskaper og funksjoner som gjør dem til optimale plagg for treningsglade mennesker med høye krav til komfort. Utover det faktum at klærne er laget av det superpraktiske materialet polyester, varierer innholdet i kolleksjonene i svært stor grad. Du finner alt fra bukser og shorts til gensere og trenings-BH-er blant utvalget. Klær med polyester er nemlig svært anvendelige. Polyester er slitesterkt og elastisk. I tillegg absorberer det lite vann, og det er enkelt å sørge for at plaggene puster og transporterer vekk fuktighet. Det er nettopp derfor materialet er så populært til treningstøy, samt andre plagg som er nødt til å tåle en god del slitasje. Polyester er dessuten motstandsdyktig mot en rekke kjemiske stoffer, og materialet kan kombineres med blant annet fleece og bomull. Du finner for eksempel dunjakker med vannavstøtende overflate, takket være bruk av blandingsmaterialer. Mange av plaggene lages dessuten av resirkulert polyester for å forhindre sløsing av ressurser, noe som er bra for både deg og for miljøet.

Klær i polyester: Treningstøy med avanserte egenskaper

La oss ta en titt på et par eksempler. Treningsjakker i polyester holder deg tørr under harde treningsøkter, og du har god bevegelsesfrihet til å løpe, sparke fotball eller løfte vekter. Polyester klær er dessuten utviklet med mange andre gode egenskaper som strammesnor, lommer med glidelås og elastiske panel, alt etter hvilke typer klær det gjelder. En annen fordel med klær med polyester er at plaggene er ganske enkle å vedlikeholde, selv om de må vaskes oftere – dette er fordi syntetiske fibre tiltrekker seg smuss grunnet statisk elektrisitet. Stoffet trekker også til seg olje, og det er viktig at du vasker vekk oljete flekker så snart som mulig for å unngå permanente merker på klærne.